Calin Blidariu, care este audiat ca martor in cazul uciderii surorii sale Anamaria Suru, a facut marturisiri uluitoare in instanta. Barbatul a recunoscut ca si-a amenintat in repetate randuri concubina pe care a tinut-o cu capul in apa. Din acest motiv, tanara a cerut ordin de protectie, sustinand ca iubitul ei a amenintat-o ca o va arde cu acid sulfuric.

Anchetatorii nu au reusit inca sa faca lumina in cazul Anei Maria Suru, tanara care in aprilie a fost ucisa si abandonata in padurea Secu, de la marginea Resitei.

La doar cateva zile de la descoperirea macabra, fratele tinerei care a fost gasita moarta a cerut sa fie supus testului poligraf. Barbatul era considerat la acea vreme principalul suspect in cazul crimei. Acum, insa, anchetatorii nu i-au atribuit calitatea de suspect, ci doar de martor.

Potrivit Express de Banat, Raluca Parvu, concubina lui Calin Blidariu, poate avea un rol important in identificarea si prinderea criminalului. Inainte de sfarsitul tragic al Anei, Judecatoria Resita a fost sesizata pentru emiterea unui ordin de protectie pe care Raluca l-a cerut ca urmare a unui incident foarte violent in care a fost victima lui Calin.

In instanta, Calin Blidariu (foto) a precizat ca nu stie care este motivul pentru care iubita sa cere emiterea unui ordin de protectie. Cu toate acestea, la dosar exista un certificat medico-legal din care reiese ca femeia a avut mana fracturata si alte leziuni pentru care a avut nevoie de 30 de zile de ingrijiri medicale.

De altfel, barbatul a recunoscut ca si-a bruscat iubita si din acest motiv tanara s-a ales cu bratul rupt.

In instanta, Raluca Parvu a confirmat ca, desi la un moment dat s-a impacat cu iubitul sau, a cerut din nou ordin de protectie, la sugestia politistilor. Tanara a luat aceasta decizie pe fondul informatiilor pe care le-a aflat despre iubitul sau din dosarul penal deschis ca urmare a mortii surorii acestuia.

„A aratat ca pe parcursul relatiei dintre parti a fost agresata fizic si verbal in mod repetat de catre parat. Desi a fost amenintata de parat in mod repetat, a considerat initial ca amenintarile venite din partea concubinului ei erau facute «la nervi». Victima a mai aratat ca, in urma agresiunilor paratului, a avut umarul dislocat, iar in urma agresiunilor din data de 06.03.2019 a suferit leziuni traumatice la nivelul antebratului si a coapselor ce au necesitat pentru vindecare 30 de zile de ingrijiri medicale”, a retinut instanta, conform sursei citate.

In timpul audierilor, Calin Blidariu a recunoscut ca a avut certuri cu iubita sa pe care a agresat-o fizic si verbal.

„A recunoscut ca a amenintat-o in mod repetat pe concubina sa si ca a agresat-o fizic, ca a impins-o si ca a vrut sa o sperie tinand-o sub capul sub apa timp de 5 secunde, fara intentia de a o ucide”, s-a retinut in motivarea solutiei prin care Calin Blidariu nu are voie, timp de sase luni, sa se apropie de concubina sa.

Mai mult, Raluca Parvu a spus ca iubitul ei a amenintat-o ca o va bate si ca o va stropi cu acid sulfuric.

„Victima a aratat ca detine informatii noi din dosarul penal aflat pe rol ca urmare a uciderii surorii paratului, insa sursa informatiilor nu conteaza foarte mult in conditiile in care acestea i-au determinat o stare de temere alimentata de conduita din trecut a paratului si de amenintarile acestuia”, a motivat Judecatoria Resita emiterea ordinului de protectie. coral