Diana Constantinescu, una dintre concurentele de la “Insula Iubirii”, a transmis la TV un mesaj halucinant pentru Alexandra Diaconescu, fosta iubita a lui Aurel Deacanu. Declaratiile brunetei au venit in cadrul unui Bonfire, care a fost difuzat seara trecuta, cand a rulat un nou episod de la “Temptation Island – Insula Iubirii”, sezonul #irezi5tibil.

Diana de la “Insula Iubirii”, mesaj halucinant pentru Alexandra Diaconescu

Chemata la Bonfire de Radu Valcan, Diana de la “Insula Iubirii” a avut posibilitatea sa vada reactia iubitului ei dupa ce acesta a primit imagini cu ea. In urma vizionarii filmarii, ea a facut cateva marturisiri la care nimeni nu s-a asteptat ca le va spune vreodata. Simtindu-se exact in locul Alexandrei Diaconescu, fosta concurenta ranita de acelasi barbat, excentrica bruneta a realizat ca relatia ei alaturi de Aurel Deacanu a fost presarata cu minciuni, iar caracterul lui este la polul opus in comparatie cu ceea ce a lasat el sa se inteleaga ca este, de fapt.

“El nu are respect fata de sine. Nu fata de mine, de Alexandra sau de alta femeie din viata lui. Nu are respect. Acum ii dau mare dreptate Alexandrei si chiar o sa o sun cand ajung acasa si am sa vorbesc cu ea si o sa-i cer iertare pentru toata rautatile la adresa ei”, a marturisit Diana Constatinescu la ceremonia focului.

Aurel Deacanu a avut o reactie surprinzatoare, dupa ce a vazut inregistrarea in care Diana Constantin, femeia cu care a venit in Thailanda, a taiat o poza cu el dintr-o revista si plangea, pentru ca ii era dor de partenerul sau. Ipostaza in care a fost surprinsa bruneta le-a adus tuturor aminte de fosta iubita a barbatului, Alexandra Diaconescu, care si ea si-a facut un mic altar cu poza lui Aurel Deacanu in sezonul trei al show-ului. “Am innebunit femeile”, a spus concurentul in cadrul editiei de seara trecuta de la“Temptation Island – Insula Iubirii”.

coral