News Flash:

DIFERIT si NAPOCA SA castiga lucrarile de intretinere pe timp de vara si serviciile de deszapezire a drumurilor judetene din tot judetul

10 Aprilie 2015
1853 Vizualizari | 4 Comentarii
Consiliul Judetean Cluj, prin intermediul regiei de profil aflate sub autoritatea sa – Regia Autonoma de Administrare a Domeniului Public si Privat al Judetului Cluj (RAADPP) a semnat acordul cadru pentru lucrarile de intretinere pe timp de vara si serviciile de deszapezire a drumurilor judetene din judetul Cluj in perioada 7 aprilie 2015 – 6 aprilie 2018.

„Semnarea acestui acord reprezinta un pas extrem de important in directia asigurarii normalitatii, respectiv pentru crearea unui cadru propice de dezvoltare economica a intregului judet. In contextul in care mentinerea si dezvoltarea oricarei afaceri, promovarea turismului dar si a tuturor celorlalte sectoare economice presupun in mod necesar drumuri de calitate, asigurand intretinerea acestora la un nivel optim pentru circulatie contribuim, cu certitudine, la o mai accelerata dezvoltare economica a judetului. Totodata, ma bucura faptul ca am reusit sa ne respectam promisiunile si am facut ceea ce am asumat, acordand sprijinul si atentia cuvenita acestui domeniu - infrastructura rutiera, cu toate beneficiile ce vor decurge de aici pentru mediul de afaceri si pentru locuitorii judetului” a declarat Vakar Istvan, vicepresedintele cu atributii de presedinte al Consiliului Judetean Cluj.

In urma procedurii de licitatie deschisa, cu faza finala de licitatie electronica, au fost declarati urmatorii castigatori:

Pentru LOTUL 1:  Ofertantul declarat castigator este SC DIFERIT SRL;
Pentru LOTUL 2: Ofertantul declarat castigator este Asocierea Drumuri si Poduri Judetene Cluj SA si Societatea de Constructii Napoca SA
Pentru LOTUL 3:  Ofertantul declarat castigator este Asocierea Drumuri si Poduri Judetene Cluj SA si Societatea de Constructii Napoca SA.

„Acest acord cadru pentru lucrarile de intretinere si de deszapezire a drumurilor judetene reprezinta un mare pas inainte inclusiv prin abordarea multianuala pe care am folosit-o, aceste lucrari fiind atribuite pe o perioada de trei ani. Cu certitudine, acest acord reprezinta un plus pentru investitiile pe care dorim sa le atragem in judet si, indiscutabil, pentru calitatea vietii tuturor clujenilor. Ceea ce trebuie insa reafirmat e faptul ca, in paralel cu aceste lucrari de intretinere continua cele de asfaltare prin turnarea de covor asfaltic, mentinandu-ne obiectivul asumat pentru acest an, cel de asfaltare a cca. 120 de km de drumuri judetene”, precizeaza domnul vicepresedinte Horatiu Catarig, responsabil pentru coordonarea acestui domeniu de activitate.

In baza acordului cadru, firmele castigatoare vor indeplini activitatile de intretinere a partii carosabile, intretinerea comuna a tuturor drumurilor, intretinerea curenta a podurilor si podetelor, aplicarea de tratamente bituminoase, turnarea de covoare asfaltice si straturi de baza stabilizate cu lianti, masuri si activitati menite sa asigure siguranta circulatiei, intretinerea periodica a podurilor si podetelor, pregatirea drumurilor pentru sezonul de iarna, aprovizionarea cu materiale pentru combaterea lunecusului, deszapezirea manuala si mecanizata a drumurilor judetene si, nu in ultimul rand, elaborarea si transmiterea periodica de informari privind starea drumurilor.

 “Un aspect extrem de important si, in acelasi timp, un semnal esential pe care am reusit sa il transmitem prin atribuirea acestui acord cadru este cel referitor la transparenta totala care guverneaza in prezent domeniul lucrarilor de infrastructura rutiera la nivel judetean. De altfel, un indicator extrem de relevant in acest sens il reprezinta absenta oricarei contestatii referitoare la modul de derulare a acestei achizitii, dovada certa a transparentei si a corectitudinii procedurii. Tin sa reafirm in acest context faptul ca vom corela lucrarile de intretinere a drumurilor judetene recent atribuite, cu Master-Planul privind Strategia de dezvoltare a drumurilor judetene Cluj in perioada 2015-2020 aprobat in sedinta Consiliului Judetean din luna februarie 2015 si prin care ne propunem ca, pana in anul 2020, sa asfaltam minimum 1.000 de kilometri de drumuri judetene”, a declarat directorul RAADPP, Mircea Avram.

Sursa foto: ziuadecluj.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

raadpp vakar istvan licitatie electronica napoca sa horatiu catarig
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 34 queries | Mysql time :0.057356 (s)