Au trecut nu mai putin de 105 zile de cand indragitul cantaret Mihai Constantinescu se afla internat la spitalul Floreasca, in coma, supravegheat de medici douazeci si patru de ore din douazeci si patru. Familia si toti cei care i-au fost prieteni, de-a lungul timpului, se roaga, in fiecare zi, pentru insanatosirea sa, desi medicii se pastreaza, in continuare, rezervati.

Din pacate, potrivit surselor medicale, starea lui Mihai Constantinescu nu s-a imbunatatit dupa acesta 105 zile de coma. Cantaretul nu a miscat nici macar un deget pana acum. Un apropiat al lui Mihai Constantinescu a declarat ca familia ”s-a impacat cu situatia”, insa toti cei din jurul artistului spera intr-o minune.

“Se simtea rau inca de la inceputul lui 2018. L-am vizitat, acum, si era o mana de oase si piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio sansa de supravietuire. Are mormantul deja pregatit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi si au aparut complicatii. Este foarte grav! Familia s-a impacat cu situatia”, a povestit  persoana apropiata de Mihai Constantinescu.

”Sa se petreaca o minune”

”Mihai Constantinescu este intr-o situatie critica si acum. Daca o zi sau doua da motive medicilor sa fie optimisti, in urmatoarea lucrurile se inrautatesc la loc, spre disperarea tuturor celor din jur. Din pacate, stopul cardio-respirator pe care l-a suferit Mihai Constantinescu a fost unul cat se poate de sever si, in acest moment, tot ceea ce se poate spera este sa se petreaca o minune pentru ca el sa isi revina”, a declarat un apropiat al familiei.

Simona Secrier a declarat, la randul ei, ca – ”din pacate” – nu se poate vorbi despre o schimbare. ”Nu e o schimbare, din pacate. Nu pot vorbi acum”, a declarat Simona Secrier, conform sursei precizate mai sus.

coral