Mihaela Radulescu nu se dezice de statutul de diva de Monaco, asa ca pe toata perioada filmarilor pentru emisiunea Ferma, aceasta si-a adus zeci de kilograme de haine pentru a avea de schimb in creierii muntilor, acolo unde se va muta pentru o perioada de timp.

Mihaela Radulescu si-a adus nu mai putin de sapte valize mari, toate ticsite cu haine si accesorii. Sapte valize, care s-au tradus intr-o taxa deloc neglijabila la aeroport, pentru surplus de greutate, si in extra bataie de cap pentru oamenii care au trebuit sa le transporte din Bucuresti pana la ferma aflata in pustietate, intr-o zona atat de izolata, incat iarna e accesibila numai celor care au masini de teren foarte puternice sau senilate, relateaza libertatea.ro.

Echipa emisiunii a fost nevoita se deszapezeasca doi kilometri de drum ca sa poata ajunge la ferma! Astfel, sa-i poata fi carate bagajele divei pline cu pulovere, camasi, cizme si jeansi, pentru ca Mihaela a tinut cont de conditiile meteo deloc favorabile, chiar vitrege de la „Ferma” cand si-a facut uriasul bagaj.

Dincolo de acest aspect insa, libertatea.ro a aflat ca vedeta n-a dat batai de cap echipei, ci, profesionista cum e, a intrat imediat in poveste si s-a adaptat rapid ritmului de lucru infernal. Dat fiind faptul ca formatul prevede filmari 24 din 24, Mihaela a avut – si va mai avea! – zile in care a inceput munca la ora 9 dimineata si a incheiat-o la 4.00 noaptea.

coral