Despartirea de Alexandru Papadopol a lasat urme adanci, dar Ioana Ginghina are puterea sa recunoasca greselile facute in trecut. Este o lectie dura pe care a primit-o de la viata, scrie Ioana Ginghina pe blogul sau.

A invatat sa se bucure de ”lucrurile marunte”, cele peste care – altadata – trecea cu vederea fara sa le ia in serios. Ioana Ginghina marturiseste ca a gresit ”si la forma si la fond”, iar o astfel de concluzie are darul de a o determina sa-si revizuiasca atitudinea. Ioana are, totusi, puterea de a recunoaste si ca inca nu stie ce trebuia sa faca.

”Cumva, desi eram un om destul de recunoscator, a trebuit sa primesc o lectie destul de dura, ca sa invat sa ma bucur de lucrurile marunte. Poate ca nu eram recunoscatoare in profunzime sau poate ca era doar un monolog de suprafata, pentru a pacali Creatorul ca stiu sa fiu buna si sa apreciez ce am, asa ca sa ma lase in pace sa traiesc in lumea mea perfecta si sa nu “ma deranjeze”… Cumva e clar ca am gresit si la forma si la fond, insa e frustrant ca inca nu stii ce trebuia sa faci ( nu ca asta mai conteaza), pe ce drum sa o apuci acum”, scrie Ioana Ginghina pe blogul personal.

”Frica, azi, parca nu ti-a mai dat tarcoale”

Ioana Ginghina incearca sa isi pastreze energia pozitiva, chiar daca perioada prin care trece este una foarte dificila din punct de vedere sentimental. Dar o are alaturi de Ruxandra, iar ”copilul” perfect ii da puterea de a merge mai departe si de a privi, cu incredere, catre viitorul apropiat.

”Si atunci, in aceasta lume noua, nesigura, o iei incet, cu pasi marunti si incepi sa te bucuri de lucrurile marunte. Incepi sa te bucuri ca ai dormit fara intrerupere 6 ore, ca ai reusit sa iesi din casa si sa zambesti fara sa te prefaci, ca Frica, azi, parca nu ti-a mai dat tarcoale si chiar ai ras cu pofta, atunci cand Ruxandra si-a scuturat stiloul de cerneala pe camasa ta alba. Cand stau pe canapelutamea de pe terasa, intr-o zi perfecta de duminica, in care am macat pizza cu Ruxi, copilul perfect, am ascultat muzica si ne-am bucurat de soare, realizez ca viata e frumoasa chiar si in cele mai cenusii perioade, trebuie doar sa apreciem lucrurile marunte!”, a mai scris Ioana Ginghina.

coral