Ioana Tufaru a facut o operatie de micsorare a stomacului in urma cu noua ani. Femeia a slabit 123 kilograme, ajungand sa cantareasca 90 de kilograme la aproximativ un an dupa interventie.

Medicul care a operat-o in urma cu cativa ani pe Ioana Tufaru si gratie caruia a slabit 123 de kilograme i-a sarit in ajutor si in octombrie 2017, cand femeia ajunsese la greutatea de 165 de kilograme si risca probleme grave de sanatate. Doctorul i-a spus ca isi pune viata in pericol si a chemat-o sa-i faca o noua interventie, mai exact sa-i monteze un inel gastric.

"M-am operat pe 3 octombrie, 2017. Tot domnul doctor care mi-a facut si interventia de micsorare a stomacului mi-a sarit in ajutor si nu mi-a cerut niciun ban. E ca un inger pazitor. Ma simt foarte bine acum. Prima saptamana am mancat numai supe, apoi mancare pasata, de bebelus. A fost o operatie usoara si sunt mandra ca am slabit 40 de kilograme in aproape sase luni. Daca mai slabesc 30 de kilograme, sunt cea mai fericita", povestea Ioana la finalul lunii octombrie 2017.

Ioana Tufaru a slabit 70 de kilograme si s-a vopsit! "In prezent ma simt bine in pielea mea"

Ei bine astazi, la un an si sapte luni de cand i-a fost montat inelul gastric, fiica Andei Calugareanu are 95 de kilograme, cu 70 mai putin decat avea cand a facut interventia medicala.

Ioana poate din nou sa mearga fara eforturi, se poate apleca, ba chiar e multumita ca reuseste sa alerge dupa fiul ei prin parc.

"Ii multumesc domnului doctor din tot sufletul. Nici nu mai puteam sa merg cand aveam 165 de kilograme. Oboseam, gafaiam, ma dureau articulatiile, viata mea devenise din nou un chin. Acum am 95 de kilograme si pot sa functionez si eu ca o femeie normala. As vrea sa mai slabesc 10 kilograme, dar daca nu reusesc, nu o sa fac o tragedie din asta. In prezent ma simt bine in pielea mea", a declarat Ioana Tufaru pentru WOWbiz.ro

De cand a slabit, fiica Andei Calugareanu este preocupata de aspectul ei. Se vopseste, poarta bijuterii si se aranjeaza mereu inainte de a pleca din casa. Cand merge la teatru, un loc care ii aminteste de copilarie si, implicit, de mama ei, Ioana are grija sa fie imbracata si sa se comporte exact cum si-ar fi dorit cea care i-a dat viata.

 

coral