News Flash:

Doctorul Alexandru Oproiu lanseaza un avertisment pentru romani. Acestea sunt alimente considerate CANCER pe PAINE. De la ce ne imbolnavim fara sa stim

15 Ianuarie 2018
1761 Vizualizari | 0 Comentarii

Doctorul Alexandru Oproiu a vorbit despre doua din cele mai cautate subiecte de romani pe Internet: cancerul si curele de slabire.

Medicul a vorbit in emisiunea Danei Grecu de la Antena 3 („Adevaruri de viata”) despre motivele reale pentru care ne ingrasam.

„Toata problema este sa alcatuiesti un asemenea regim alimentar in care aportul de alimente sau mai bine zis echivalentul caloriilor alimentelor consumate sa fie egal sau mai mic decat caloriile pe cre le consumi.

Daca ai viata sedentara atunci consumul de calorii este mai mic, sportivii consuma de trei ori mai mult decat caloriile necesare, toata luarea in greutate se datoreaza faptului ca se ingera alimente calorigene cu un numar mai mare decat se consumai in activitatea zilnica”, a spus specialistul la Antena 3.

De asemenea, specialistul a dezvaluit ca exista o stransa legatura intre declansarea cancerului si alimentatie.

„Are legatura cu alimentatia, neoplasmele digestive: cancerul colonic este mai frecvent la cei care consuma carne rosie, decat carnea alba, se favorizeaza foarte mult sa dezvolta o anumita flora microbiana care transforma o serie de substante din colon in su stante cancerigene. Poate sa schimbe alimentatia, pot manca carne.

Si grasimile intra in patogenia cancerului. Cu cat mananci mai gras, noi avem o flora microbiana axat pe substante cancerigene.

Sa manance pe langa proteine din carne, lactate si proteina vegetala. Sa le combine, plus hidrocarbonate”, a spus specialistul.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0893 (s) | 22 queries | Mysql time :0.013804 (s)