O veste tragica a lovit medicina romaneasca. Unul dintre cei mai buni medici chirurgi a murit. Doctorul Ion Cucu si-a pierdut viata intr-un accident.

Vestea tragica a fost data pe Facebook de unitatea medicala in care acesta lucra. Medicul Ion Cucu era unul dintre cei mai respectati doctori, iar cei care au ajuns pe mainile lui au avut mereu doar cuvinte de lauda. Mesajul transmis de fostii colegi ai medicului Ion Cucu este extrem de emotionant.

"O veste prea dureroasa si o pierdere imensa pentru intreaga echipa. Anuntam cu inimile indurerate ca, in urma unui accident, a plecat dintre noi unul dintre cei mai talentati si devotati lucratori ai sistemului medical – chirurgul Ion Cucu. Ai plecat dintre noi prea devreme coleg drag, lasandu-ne un gol imens. Adresam sincere condoleante familiei, rudelor, prietenilor, colegilor si tuturor celor care l-au cunoscut si pretuit. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace", este mesajul transmis de colegii medicului Ion Cucu, dupa ce acesta a incetat din viata.

coral