Șoferii a doi bolizi au blocat un alt conducător auto, pe care au fost la un pas să îl ia la bătaie. 

Spiritele au fost calmate de sirena poliției, iar cei doi înflăcărați din Mustang și Bentley au dat să plece, fiind opriți de polițiști.

”In jurul orei 11:00, un echipaj de politie care se deplasa pe Calea Dorobantilor a intervenit pentru aplanarea unui conflict intre trei conducatori auto. Conform celor stabilite la fata locului, intre cei trei s-ar fi iscat neintelegeri, intrucat unul dintre conducatorii auto ar fi aratat semne obscene in trafic. Cei trei au primit indrumari legale de la echipajul de politie, dupa care s-au pus in miscare cu autovehiculele”, a declarat pentru Clujust.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaș.

Șoferul din Bentley, Lucian Dorin Jula, ar fi arătat semne obscene, iar cel din Mustang era fratele acestuia, mai scriu cei de a Clujust.ro.

Jula a fost condamnat acum câțiva ani la închisoare cu suspendare pentru trafic de persoane.

Lucian Jula susține că ”incidentul a fost creat de catre soferul cu Skoda. Eu l-am claxonat, iar acesta a inceput sa imi arate semne obscene, iar eu l-am intrebat de ce ma injura și acesta a zis sa ma dau jos din masina daca sunt barbat. După care am oprit masina. Am facut o cerere pentru camerele video care o sa arate exact cum soferul cu Skoda bloca o banda de mers, ceea ce se intampla destul de des in zona Tribunalului. Eu l-am claxonat si el era ofticat pentru asta. Din ce zicea el era nervos pentru ca si-a scapat telefonul”, conform Clujust.

coral