News Flash:

Doi sirieni si trei tunisieni, depistati cu sedere ilegala la Cluj. Vor fi expulzati cu interdictia de a mai reveni in Romania in urmatoarele sase luni

22 Noiembrie 2015
2002 Vizualizari | 4 Comentarii
Sirieni expulzati
Politistii Inspectoratului General pentru Imigrari - Serviciul pentru Imigrari Cluj au desfasurat, in perioada 13 - 18 noiembrie, mai multe  actiuni cu forte proprii si in colaborare cu Inspectoratul de Politie judetean Cluj pe linia combaterii sederii ilegale a cetatenilor straini, pe raza de competenta.

In cadrul activitatilor, au fost depistati cu sedere ilegala noua cetateni straini, trei din Tunisia, doi din Siria, doi din Palestina, unul din Maroc si unul din Mauritius.

In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca unul dintre cetatenii tunisieni a intrat in Romania in baza unei vize de lunga sedere in scop de studii insa, la expirarea dreptului de sedere, nu a parasit teritoriul tarii noastre. Cetateanul din Maroc este absolvent al  unei institutii de invatamant superior din Cluj-Napoca si a avut un permis de sedere in scop de studii.

Intrucat, la momentul depistarii, cei doi nu mai indeplineau conditiile legale de sedere in Romania, pe numele acestora au fost emise decizii de returnare prin care sunt obligati sa paraseasca teritoriul tarii in cel mult 15 zile. Totodata, la iesirea din tara, pentru cetateanul tunisian se va institui consemnul nominal de nepermitere a intrarii in Romania pentru o perioada de sase luni, in conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul strainilor in Romania cu completarile si modificarile ulterioare.

Cu privire la celelalte sapte persoane, politistii au constatat ca acestia sunt inscrisi la institutii de invatamant superior din Cluj-Napoca si frecventeaza cursurile acestora, motiv pentru care au fost indrumati sa depuna documentele necesare in vederea reglementarii dreptului de sedere pe teritoriul tarii noastre in scop de studii.

Totodata, au fost sanctionati contraventional cu amenzi in valoare totala de 4.700 lei, in conformitate cu prevederile actului normativ mentionat mai sus.

Inspectoratul General pentru Imigrari, prin structurile sale teritoriale, anunta ca va continua desfasurarea unor astfel de actiuni, pentru combaterea sederii ilegale, atragand atentia cetatenilor straini de a acorda interes reglementarii legale a dreptului de sedere pe teritoriul Romaniei.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

straini tunisia siria palestina maroc mauritius inspectoratul general
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (4)

Oportunitate!  | #17710
Căutăm colaboratori pentru o activitate desfășurată acasă, pe calculator. Se asigură instruire gratuită sub forma unor lecții trimise prin email. Nu necesită experiență. Ai nevoie de acces la internet și cunoștințe minime PC. Pentru mai multe detalii trimite un mesaj cu textul INFO la dresa de email nicufarcas@gmail.com
Milea Felicia  | #17717
Cum faci bani de acasa! Cel mai simplu acum e sa inveti cum faci bani de acasa, cu un curs extrem de clar, de usor de inteles si de aplicat! Cursul e GRATUIT si te invata pas cu pas, cu multe detalii, cum faci bani de acasa! Vrei cu toata seriozitatea sa castigi bani? Cere mai multe informatii despre acest curs online, la adresa de email: pacuraru_felicia@yahoo.com
ale  | #17719
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: alexandrarobotin@yahoo.com
Negru Vasilica  | #17832
Lucrezi part-time si castigi suplimentar! Posibilitatile sunt nelimitate! De acum nu vei mai avea probleme cu banii! Aici vei gasi un mediu prietenos, o echipa entuziasta si un sistem care sa-ti aduca mult doritele castiguri! Totul e sa ai calculator, conexiune la internet si circa doua ore libere pe zi! Cere acum mai multe detalii la adresa de email:
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1447 (s) | 22 queries | Mysql time :0.041435 (s)