Doliu national in Romania, dupa ce a murit astazi, joi, 28 martie,  in urma cu putin timp, la ora 10:46. Barbatul suferea de o boala grava, in ultimii ani fiind tintuit in scaunul cu rotile.

La doar 69 de ani, parintele Corneliu Mazilu s-a stins din viata. Iubitor de oameni, atasat de locuri, preotul impartasea numai dragoste credinciosilor sai. Anul acesta urma sa lanseze o “Monografie” a comunei Dranceni.

„S-a stins din viata parintele Corneliu Mazilu, preotul care, ani la rand, a fost pastor de suflete in satul Rasesti, comuna Dranceni. Iubit de oameni pentru firea sa blanda si deschisa, preotul Mazilu nu a tinut seama de boala care l-a necajit ani la rand, ingreunandu-i mersul si, in ultima parte a vietii, tintuindu-l in scaunulo cu rotile. A lasat la o parte insa suferinta sa fizica si a ajuns mereu la credinciosii sai.

Avea 69 de ani si inca multe planuri. Din dragoste pentru locurile de care a fost atasat intr-un fel cu totul special, parintele Mazilu a scris o “Monografie” a comunei Dranceni, pe care a scos-o de sub lumina tiparului in 2018. Apropiatii spun ca ar fi urmat sa o lanseze anul acesta, de Hramul satului Rasesti (sarbatoarea Sfintilor Constantin si Elena). Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!„, este mesajul de condoleante scris de vremeanoua.ro.

coral