Douã femei imbracate in straie bisericesti, care pãreau a fi in stare de ebrietate, au fãcut un scandal monstru, duminica dupa-amiazã, in centrul municipiului Vaslui.

Cele douã maicute, care veneau de la Manastirea Ghighiu din judetul Prahova, cu destinatia Manastirea Hadambu din judetul Iasi, au scuipat si blestemat pe aproape toti vasluienii care le-au iesit in cale, din cauza …unei pisici care a preacurvit.

“Eu am crescut in mãnãstirea Ghighiu, unde nu se face preacurvie, de mine a avut grijã mãicuta Pavelina. Orasul ãsta e plin de hoti si de curve”, tipa una dintre femei, in gura mare, relateaza vremeanoua.ro.

Macutele au fost abordate de un politist local, in zona Casei de Culturã, insã dupã douã blesteme si o injuratura, acesta si-a dat seama cã nu poate face fatã de unul singur, asa cã a chemat intãriri.

O patrulã mobilã a Politiei Locale le-a abordat din nou pe cele douã femei, langã fostul magazin Central. Oamenii legii au intampinat mari probleme in a le legitima pe mãicute si asta din cauza celei mai in varstã, care il vedea pe Necuratu’ in toate persoanele din jur.

“Maicuta, Doamne si Stapanul vietii mele, rugãciune! Lasã oamenii ãstia in pace! Lasã-l pe Sfantul Mina in pace! Sfantul Mina scrie buletinul”, i-a spus cealalta femeie maicutei, in timp ce-i batea o cruce mica, pe umar, “Sfantului” de la Locala.

coral