Este cunoscut în mass-media autohtonă și considerat un adevărat profesionist. Cu emisiunea ”România, te iubesc”, Alex Dima a reușit să atingă cote excelente ale ratingului. Dar, ca orice om, Alex a trecut și prin momente mai mult decât dificile în viață. Iar drama sa – de care nu se va putea desprinde niciodată – este aceea că soția i-a murit din cauza unei boli incurabile.

Nu este un vorbăreț, iar despre viața personală spune foarte puțin. Alex Dima își trăiește durerea resimțită acum 11 ani cu demnitate. A rămas văduv în urmă cu 11 ani, soția lui murind din cauza unei boli incurabile care face atâtea și atâtea victime, cancerul. Trecuse doar un an și șase luni decât Alex și soția sa deveniseră părinții unei fetițe, Sara.

Alex Dima a mărturisit, într-un dialog cu Andreea Esca, că tocmai Sara sa a fost cea care l-a făcut să poată depăși momentul teribil din viața sa: ”E cumplit când afli o astfel de veste. Probabil dacă nu era Sara, nu ştiu ce s-ar fi întâmplat, probabil o luam razna sau probabil nu mai ştiaţi nimic de mine niciodată în România, pentru că am avut foarte multă ură pe locul acesta. Pe locul ăsta pentru că (soţia mea-n.r.) a ajuns într-un spital, la un doctor care nu a tratat-o aşa cum trebuie şi puteam să aflăm din vreme ce i s-a întâmplat, ce i se întâmplă, de fapt”, a spus Alex Dima.

 

coral