Maria Constantin se declara foarte fericita acum alaturi de iubitul ei, Dacian Varga, insa vedeta a trecut prin clipe grele in prima casnicie. Fostul sot, cantaret de muzica populara, cu care are si un baiat, a fost violent atat cu ea, cat si cu copilul lor.

Cantareata a povestit ca, inainte sa plece la o petrecere, copilul a inceput sa planga, iar fostul ei sot s-a enervat si l-a lovit. Cand a ridicat tonul si l-a amenintat ca-l paraseste, in timp ce-si tinea baiatul in brate, acesta a lovit-o puternic. Apoi, dupa cativa ani, cand copilul mai crescuse, Maria Constantin a fost data cu capul de masina de cantaretul de muzica populara in parcarea unui parc, deoarece luase copilul pentru a se juca impreuna.

“Fostul meu sot m-a batut. Si s-a intamplat de doua ori. Aceste lucruri sunt putine pe langa cele intamplate in timpul casniciei si dupa casnicia noastra. Eram acasa, inainte sa plecam la o petrecere. Fiul meu s-a pus pe plans si zicea ca nu vrea sa mearga cu noi, ca vrea sa ramana acasa. Fostul meu sot s-a enervat foarte tare si i-a tras o palma. Dar o palma foarte tare. Am ridicat tonul si i-am spus: ‘Daca o singura data mai faci asta, nu o sa ma mai vezi’.

El s-a enervat foarte tare si mi-a dat un pumn in picior, in conditiile in care aveam copilul in brate. A doua oara, Codrut era mai mare. S-a intamplat in parcarea unui parc. Pentru simplul fapt ca am luat copilul ca sa ma joc cu el, m-a dat cu capul de masina”, a povestit Maria Constantin in urma cu cativa ani.

Maria Constantin, studenta eminenta!

Maria Constantin este studenta la Conservator, si inca una foarte constiincioasa. De altfel, artista a sinut sa faca precizarile de rigoare, referitor la viata de studentie.

„Sunt in anul II la Conservatorul de muzica, la canto clasic, in plina sesiune. Toate le-am luat cu brio pana acum, mai am. Am vrut sa il parcurg ca sa-mi demonstrez mie ca pot, chiar si la 32 de ani. Mi-am gasit putere, m-am adunat si am facut-o. Incerc sa tin pasul cu toate. Muzica populara tot timpul va ramane, pentru ca semnifica legatura dintre mine si tatal meu, care nu mai este”, a declarat Maria Constantin la emisiunea Teo Show.

Solista a vorbit si despre planurile pe care le are in viitorul apropiat. „Niciodata nu am incercat sa par altfel decat as fi si asa sunt eu. Experientele din viata noastra ne fac sa ne mai schimbam. In perioada ce urmeaza voi face o campanie cu 10 exemple de femei puternice care au reusit in viata, care au realizat ceva in acesta viata si sunt un exemplu pentru mine si voi face un shooting foto cu ele”, a mai spus artista.

coral