Actrita Natasa Raab trece prin momente extrem de grele, dupa ce sotul ei s-a stins din viata. Medicul Vlad Gutul avea 66 de ani si suferea de o boala cumplita, avea cancer la vezica, iar organismul sau a cedat, in cele din urma. Cei doi au traiau o poveste de dragoste de 38 de ani, pana cand moartea i-a despartit.

Cei doi au trait o frumoasa poveste de iubire, si-au stat alaturi nu doar in momentele de bucurie, ci si in cele mai grele. Actrita a avut si ea cancer, o boala cu care s-a luptat ani de zile, dar pe care se pare ca a invins-o. Natasa Raab a avut cancer ovarian, diagnosticat chiar de sotul ei, din acest motiv nici a putut avea copii. „Ultima mea sansa de a avea copii s-a dus acum 16 ani, cand am invins un cancer uterin si am facut o histerectomie (extirparea uterului – n.r.). Imediat dupa aceea a venit moda cu inseminarile in vitro, dar eu nu mai aveam in ce sa inseminez. Nu am copii, insa am multi studenti si fini”, a spus actrita in 2017, la „Premiile Gopo”.

Si sotul Natasei Raab, Vlad Gutul, suferea de cancer la vezica si se lupta de mai mult timp cu aceasta boala cumplita. Din nefericire, in luna martie, sotul actritei a fost prins la mijloc intr-un scandal al… doctorilor din Craiova. Val Gutul s-a internat pentru a fi operat la sectia de Urologie, insa interventia a fost reprogramata din cauza unui incident socant. Pentru ca medicul ales a fost dr. Mugur Riza care se afla in dizgratia conducerii sectiei, operatia nu a putut fi realizata la timp. ”Am cancer, nu ma intereseaza scandalul dintre voi, medicii. Eu vreau sa traiesc!”, spunea, atunci, Val Gutul.

Duminica, Natasa l-a condus pe ultimul drum pe Val Gutul, in ultimii 38 de ani. „L-am dus sub pamant si n-o sa-l mai vad niciodata! Sotul meu iubit si cu mine in zilele de pe urma. El de ce s-a dus fara mine, ca doar n-vea decat 66 de ani?! Si eu ce ma fac acum?!”, a marturisit actrita pentru Click.ro.
Natasa Raab, o cariera de succes

Dupa absolvirea facultatii, Natasa Raab a devenit actrita la Teatrul „Marin Sorescu” din Craiova. De-a lungul anilor, ea a mai colaborat cu Teatrul Odeon din Bucuresti si Teatrul National din Cluj. A jucat in mai multe spectacole de teatru printre care Varul Shakespeare, Unchiul Vanea, Ubu Rex cu scene din Macbeth, Hamlet, Romeo si Julieta de W. Shakespeare, Ferma animalelor de George Orwell, …Escu de T. Musatescu, O masa pe cinste de G. Astalos, Pragul albastru de I.D. Sarbu, Taramuri intunecate de Harding Lernay, Nasterea de C. Voiculescu, Vacanta in Guadelupa de Pierre Sauvil si Eric Assous, Omul cu martoaga de Gheorghe Ciprian, Valsul hazardului de Victor Haim etc. In 1990, Natasa Raab a fost distinsa cu premiul UNITER.

A prezentat Festivalul National „Maria Tanase”, Crizantema de Aur, Crizantema de Argint la Chisinau, evenimente culturale, emisiuni de radio si televiziune si a jucat in spoturi publicitare. A lansat la 27 decembrie 2003 albumul de muzica populara „Ardeleanca in Banie” (20 de piese), fiind acompaniata de Ansamblul Folcloric „Maria Tanase”. De asemenea, preda la Departamentul de arta teatrala din cadrul Facultatii de Litere din Craiova, avand postul de conferentiar universitar doctor, si este membru al senatului UNITER.

coral