News Flash:

Drept la replică al conducerii API Turda adresat Grupului Consilierilor PNL

2 Decembrie 2017
978 Vizualizari | 0 Comentarii
Turda 1

În urma acuzațiilor si amenințărilor  nefondate și nejustificate pe care consilierii PNL Ciprian Rigman și Marius Riter (consilieri fără pregătire profesională în domeniul pus în dezbatere) le-au adus conducerii API SRL, dorim să informăm corect turdenii asupra acestei situații. Informațiile eronate și neadevărate preluate și prezentate public de infoarieș.ro înainte de a fi  verificate, sunt menite să inducă publicul în eroare. În acest sens, facem următoarele precizări:
Prin HCL nr 195/29.06.2017 s-a modificat Contractul de delegare a Societății pentru  Administrarea Patrimoniului Imobiliar al Municipiului Turda.
Prin HCL 304/31.08.2017 și HCL 362/26.10.2017 s-a modificat Anexa 1 la Contractul de delegare a Societății pentru Administrarea Patrimoniului Imobiliar al Municipiului Turda.
După aprobarea Anexei nr 1 la Contract conform celor 2 HCL-uri amintite, sumele prevăzute în anexă au fost cuprinse în Bugetul de Venituri și Cheltuieli al Municipiului Turda precum și în Bugetul de Venituri și Cheltuieli al API Turda.
Luând în considerare cele prezentate, vă solicităm să analizați temeinic și cu sprijinul unor profesioniști conținutul documentelor ce au stat la baza proiectului de hotărâre supus analizei și aprobării în ședința ordinară din data de 29.11.2017 . Acest proiect a prevăzut aprobarea rectificării anexelor 1,2 si 4 din Bugetul de Venituri si Cheltuieli al Societății API Turda. 
Insistăm ca pe viitor sa cititi cu ATENȚIE tot conținutul documentelor anexe care stau la baza Proiectelor de Hotărâre pentru a evita confuziile grave pe care le-ați produs, precum și legile 31/1990 si 82/1991! În mod normal, reprezentanții cetățenilor în Consiliul Local ar trebui să aibă cunoștințele minime în domeniu și să dețină măcar noțiunile elementare din domeniul economic și fiscal. Considerăm că este foarte grav să nu se facă distincția clară între modul de administrare a unui SRL și modul de administrare al Unității Administrativ Teritoriale. 
API Turda SRL stă la dispoziția tuturor celor interesați pentru a le furniza informații corecte, pe baza unor solicitări în scris, asumate conform legii.  De asemenea, conducerea API Turda va prezenta în perioada următoare un raport de activitate detaliat, cu toate realizările, cheltuielile și veniturile anului 2017.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

turda api turda drept replica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033945 (s)