News Flash:

Drept la replica Catrinoiu Catalin Petrisor

3 Mai 2016
1653 Vizualizari | 0 Comentarii
Tribunalul Cluj
Cotidianul Buna Ziua Cluj publica in cele ce urmeaza dreptul la replica solicitat de catre domnul Catrinoiu Catalin Petrisor, ca urmare a publicarii unui articol in paginile publicatiei, la finele anului trecut.

"In atentia domnului director general Sabin-Alexandru Ripan

- spre stiinta redactor sef Augustin Stanciu -

Subsemnatul Catrinoiu Catalin Petrisor, identificat prin CI seria KX nr. 841540, dom. in mun. Cluj Napoca, str. Buhusi nr. 4, jud. Cluj, urmare a articolului publicat de dvs. la data de 03.12.2015, sub titlul „Lucian Boian si Catalin Catrinoiu, cei doi falsi inspectori ANI care au inselat mai multe primarii din Salaj, afla astazi daca raman in arest" (adresa web: http://www.bzc.ro/lucian-boian-si-catalin-catrinoiu-cei-doi-falsi-inspectori-ani-care-au-inselat-mai-multe-primarii-din-salaj-afla-astazi-daca-raman-in-arest-34699), va comunic urmatorul:

DREPT LA REPLICA

Adresandu-va rugamintea, pentru corecta informare a opiniei publice si respectarea disp. art. 8, art. 10 CEDO si art. 73 Cod civil, sa precizati cititorilor dvs. ca subsemnatul nu fac obiectul unei acuzatii legate de uzurparea calitatii de inspector al Agentiei Nationale de Integritate.

In acest sens va comunic minutele penale din 24.02.2016 emise de Tribunalul Salaj prin care este inlaturata eroarea materiala privind uzurparea calitatii de inspectori ai Agentiei Nationale de Integritate.

Subsemnatul nu am facut vreodata obiectul unei asemenea acuzatii.

Asigurandu-va de toata consideratia,

Catrinoiu Catalin Petrisor"

Document: Minuta 1

Document: Minuta 2

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 34 queries | Mysql time :0.049245 (s)