News Flash:

DROJDIA USCATA, ingredientul care NU TE LASA SA TE IMBETI! Cum se foloseste

28 Aprilie 2014
1774 Vizualizari | 0 Comentarii
Proprietarul unei fabrici de bere din America sustine ca a descoperit secretul care NU TE LASA SA TE IMBETI, oricat de mult alcool ai consuma: DROJDIA USCATA.

Jim Koch, cofondatorul Boston Beer Company, spune ca descoperirea lui consta intr-un mecanism foarte simplu: el recomanda celor care urmeaza sa consume alcool sa inghita DROJDIE USCATA inainte sa treaca la actiune.

Pentru ca DROJDIA nu are cel mai placut gust din lume, Koch sugereaza sa o amestecam cu iaurt.
 
CATA DROJDIE USCATA SA CONSUMI INAINTE SA BEI

O lingurita pentru o sticla de bere, inainte sa incepi sa bei.

Citeste si: Mahmurela sau deshidratarea, tratate cu un castravete.

Iata si care este explicatia stiintifica pentru acest fenomen: DROJDIA USCATA activa contine alcool-dehidrogenaza (ADH), o enzima care descompune alcoolul in carbon, hidrogen si oxigen. Daca enzima se gaseste in organism inainte de prima inghititura de bere sau vin, aceasta descompune alcoolul inainte ca acesta sa intre in sange si sa ii faca pe oameni sa creada ca sunt mai destepti si mai atractivi decat sunt in realitate.

DROJDIA USCATA NU INLATURA MAHMUREALA

Koch a tinut sa precizeze o informatie esentiala: trucul cu DROJDIA USCATA nu elimina in totalitate efectele ALCOOLULUI iar MAHMUREALA de "dupa" ar putea fi una dintre cele mai memorabile.

Citeste si: Mit sau adevar? Sampania te imbata mai repede?
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

america secretul imbeti drojdia uscata iaurt alcool bere vin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1082 (s) | 33 queries | Mysql time :0.017988 (s)