News Flash:

Drumul judetean Rachitele - Prislop - Ic Ponor a fost finalizat, anunta RAADPP. Vezi de cand va putea fi practicat

11 Noiembrie 2015
1030 Vizualizari | 2 Comentarii
Rachitele IC Ponor
In cursul zilei de ieri, 10 noiembrie 2015, Regia Autonoma de Administrare a Domeniului Public si Privat (RAADPP) a Judetului Cluj a efectuat o actiune de verificare a stadiului si calitatii lucrarilor la proiectul „Modernizarea infrastructurii de acces in zona turistica Rachitele - Prislop - Ic Ponor". La actiune au participat reprezentanti ai RAADPP Cluj, ai Unitatii de Implementare a Proiectului (UIP) si ai Asocierii Drumuri si Poduri Judetene Cluj SA - SC Cridov SRL, asociere responsabila cu executia lucrarilor, precum si reprezentanti ai proiectantului si ai Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Vest.

Reprezentantii Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Vest nu au gasit nicio neregula sau neconformitate in ceea ce priveste lucrarile de asfaltare executate si s-au declarat placut surprinsi de calitatea lucrarilor executate intr-un interval de timp atat de scurt si intr-un ritm atat de alert, cu toate piedicile aparute in buna desfasurare a proiectului.

La data de 10 noiembrie 2015, ora 16,00, lucrarile de asfaltare executate de Asocierea Drumuri si Poduri Judetene Cluj SA - SC Cridov SRL erau aproape de finalizare.

Astfel, pe sectorul de drum judetean desemnat spre executie societatii SC Cridov SRL (aproximativ 6 kilometri) lucrarile de asternere a primul strat de asfalt (binder cu o grosime de 6 centimetri), precum si lucrarile de asternere a celui de al doilea strat de asfalt (strat de uzura cu o grosime de 4 centimetri) erau efectuate in totalitate.

"Pe sectorul de drum judetean desemnat spre executie societatii Drumuri si Poduri Judetene Cluj SA (aproximativ 14 kilometri) primul strat de covor asfaltic a fost asternut pe intreaga lungime, iar cel de al doilea strat de asfalt pe o lungime de aproximativ 13,5 kilometri. Practic, daca conditiile meteorologice sunt favorabile, in decursul zilei de maine, 11 noiembrie, lucrarile de asfaltare pe drumul judetean Rachitele - Prislop - Ic Ponor, vor fi finalizate in totalitate.

Totodata, sunt in plina desfasurare lucrarile de montare a stalpilor metalici pentru parapeti. De asemenea, lucrarile de curatare a vesantilor stancosi din vecinatatea drumului care urmeaza sa fie acoperiti cu plasa metalica impotriva caderilor de piatra continua, iar primele suprafete de plasa metalica au fost deja pozitionate in vederea fixarii lor.", anuntau reprezentantii RAADPP?

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

raadpp cluj raadpp cluj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 23 queries | Mysql time :0.055801 (s)