News Flash:

Drumul spre 600, ponturi gratuite la pariuri si Alin, sansa unui parior de succes

10 Noiembrie 2017
805 Vizualizari | 0 Comentarii

Succesul nu vine niciodată singur. Pentru a avea parte de el trebuie să muncești. Însă, pe lângă muncă mai este nevoie și de altceva, de șansă. Șansa reprezintă acel lucru de care trebuie numaidecât să profiți atunci când ți se oferă.

Care este șansa unui parior de succes? Șansa o reprezintă Alin, ponturile gratuite pe care le oferă pe 10pariuri.ro, dar și proiectul drumul spre 600, creat tot pe acest site, din dorința de a ajuta câți mai mulți pariori să aibă succes.

Alin oferă zilnic pariorilor această șansă, și este păcat ca aceștia să nu profite de ea cât de mult pot. Pontul Zilei pe care acesta îl oferă este rezultatul multor ore de studiu intens. Alin petrece multe ore pe zi analizând diversele oferte de pariuri ale caselor de pariuri online. Apoi propune ponturi cu scopul de a-i ajuta pe pariori să ia cea mai bună decizie în ceea ce privește pariul.

Deși de cele mai multe ori Alin are succes cu ponturile gratuite pe care le propune, există zile în care și pe el norocul îl ocolește. Din aces motiv, ultimul cuvânt în ceea ce privește pariul trebuie să aparțină pariorilor.

Același lucru este valabil și în cazul mizei pariurilor. Miza pe care o folosește Alin de obicei este de 100 lei. Miza pariorilor poate fi la fel, mai mică sau mai mare decât aceasta. Totul depinde de bugetul pe care îl stabilesc pentru fiecare pariu în parte.

Așadar, Alin împreună cu proiectele sale reprezintă șansa unui parior de succes, deoarece înainte de a deveni tipster, el a fost doar un simplu parior și știe mai bine decât oricine cum trebuie să procedeze cel care vrea să ajungă în vârful piramidei.

Parcursul lui Alin în lumea pariorilor

După cum am precizat, înainte de a deveni tipster, Alin a fost un simplu parior. Pasiunea pentru sport l-a determinat să înceapă să parieze. A intrat în lumea atrăgătoare a pariurilor încă de la 18 ani. Atras fiind de șansa de a câștiga un ban, și-a dorit să învețe din ce în ce mai multe lucruri despre pariurile sportive. Norocul și l-a încercat la Pariloto, casa de pariuri a Loteriei Române, și i-a surâs.

Ambițios din fire și-a dorit mai mult, așa că a muncit și mai mult. Succesul nu s-a lăsat așteptat. A câștigat pariu după pariu, iar totul a devenit mult mai atractiv.

Odată cu dezvoltarea mediului online, au apărut casele de pariuri online, iar apariția lor i-a dat șansa lui Alin să devină clientul lor permanent. Prima casa la care a pariat a fost bet365.ro.

I-a fost mult mai comod să stea acasă și să parieze de pe pc, laptop, tabletă. Cu doar un clic paria pe sportul favorit. În plus,  pariind online a avut parte și de bonusuri foarte atractive. Spre deosebire de casele de pariuri offline, cele online oferă bonusuri foarte atractive și posibilitatea de a paria pre-meci sau live, pe meciuri din ligile românești și străine.

Pariind din ce în ce mai des a căpătat din ce în ce mai multă experiență. Acest lucru l-a determinat să devină tipster. Au trecut 8 ani de atunci, era în primul an de facultate.

În 2015, Alin a devenit tipster pentru 10pariuri.ro

Pe acest site cu informații utile despre pariuri și case de pariuri online, Alin propune ponturi gratuite și îndrumă pariorii spre succes. După cum spuneam și la începutul articolului, Pontul Zilei și Drumul spre 600 Ron sunt două proiecte de succes ale lui Alin, care merită urmărite, deoarece ele reprezintă șansa unui parior de succes.

Urmărind zilnic aceste două proiecte, veți observa că Alin vă propune ponturi gratuite foarte interesante și vă recomandă să pariați responsabil, adică nu mai mult decât vă permiteți să pierdeți, la două case de pariuri online. Este vorba despre Unibet și Betano.

De ce Unibet și Betano? Deoarece sunt două case de pariuri cu bonusuri foarte atractive. De exemplu, Unibet oferă la înregistrare 250 lei, iar Betano 500 Lei. În plus, puteți paria pre-meci sau live, pe meciuri din ligile românești și străine, iar cotele sunt foarte bune.

Ce spuneți, profiți de această șansă? Dacă da, iată…

Pontul Zilei de 10.11.2017 propus de Alin

Pontul zilei de azi face referire la meciurile amicale. Japonia va juca de la ora 14:00 cu Brazilia, într-un meci ce ar trebui sa fie foarte spectaculos, din punctul de vedere a lui Alin.

Japonia s-a calificat la Campionatul Mondial din Rusia de pe prima poziție în grupa asiatică, cu 20 de puncte și un golaveraj de 17-1. Brazilia este câștigătoarea grupei din America de Sud, cu 41 de puncte și un golaveraj de 41-11. Statistica ultimelor 5 meciuri directe este favorabilă echipei oaspete. Brazilia a câștigat 4 partide iar o întâlnire s-a terminat la egalitate 2-2.

Pronosticul său pentru acest meci este peste 2.5 goluri întrucât Brazilia joacă spectaculos. Mizează pe acest pronostic întrucât echipa Braziliei a câștigat în 5 meciuri din ultimele 5 partide directe. Dar și fiindcă Japonia a reușit să înscrie în ultimele 3 meciuri 5 goluri și a primit 5. Spre deosebire de aceasta, Brazilia a marcat în ultimele 3 meciuri 4 goluri și a primit doar unul.

Drumul Spre 600 din 10.11.2017

Pentru proiectul drumul spre 600 propune o dublă formată din două partide amicale- Belgia- Mexic și Anglia-Germania. A mizat pe Belgia, echipă cu un lot foarte bun. Dar și pe o confruntare spectaculoasă între Anglia și Germania!

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 23 queries | Mysql time :0.037258 (s)