News Flash:

Drumurile din comuna Chinteni, asfaltate în scurt timp. Locuitorii sunt invitați să-și efectuere lucrările de branșament

23 Mai 2018
674 Vizualizari | 0 Comentarii
Chinteni

Mai multe străzi din Chinteni urmează să fie asfaltate, astfel încât locuitorii comunei sunt invitați de către municipalitate să realizeze branşamentele de apă, gaz, iluminat public, internet, pentru ca după darea în lucru a străzilor astfel de lucrări nu vor mai fi posibile pentru o perioadă de 5 ani.

”Dragi locuitori,

Având în vedere faptul că, în scurt timp, vom demara lucrările de asfaltare a străzilor Decebal, Liliacului, Lăcrimioarei, Zambilelor, Nufărului, Narciselor, Petuniilor, Crizantemelor, Trandafirului, Arhitect Ion Mincu, Nichita Stănescu, I.L. Caragiale, prin prezenta, vă adresăm insistent rugămintea de a depune toate eforturile necesare, astfel încât să realizaţi branşamentele de apă, gaz, iluminat public, internet, la imobilele pe care le deţineţi pe aceste străzi, dat fiind faptul că, după finalizarea lucrărilor de asfaltare, timp de 5 ani, orice astfel de intervenţie asupra drumului public va fi strict interzisă.
Pentru realizarea branşamentelor, vă rugăm să vă adresaţi reprezentanţilor Primăriei Chinteni, care vă vor sprijini în realizarea acestor demersuri.
De asemenea, vă informăm că o dată cu finalizarea lucrărilor, se va interzice accesul maşinilor de mare tonaj pe străzile mai sus menţionate.

Vă mulţumim pentru înţelegere.”, arată primarul comunei Chinteni, Magdalena Lucia Suciu

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

chinteni magdalena lucia suciu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0913 (s) | 22 queries | Mysql time :0.014607 (s)