Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au decis sa faca un urmator pas in relatia lor si s-au mutat impreuna. Totul s-a petrecut la doar putin timp de la impacarea din Turcia, acolo unde afaceristul a tratat-o pe  Bianca ca pe o regina. Se pare ca Bodi si-a cumparat recent o locuinta in valoare de un milion de euro si i-a propus blondinei sa stea alaturi de el.

”Se iubesc cu pasiune si era momentul sa stea si impreuna. E relatia perfecta acum! Sper sa fie fericiti mult timp si orgoliul sa nu isi mai faca loc in idila lor”, a dezvaluit o amica de-a vedetei, pentru Wowbiz.ro. Dupa ce Bianca Dragusanu s-a mutat la Alex Bodi, intentioneaza sa o aduca si pe fetita sa, Sofia Natalia, alaturi de ea: ”Bia o iubeste la nebunie pe Sofi si nu poate sta fara micuta prea mult timp! In plus, si Alex adora copiii, asa ca, sigur, in curand, si fetita se va bucura de noua casa”.

Isi doresc un copil! ”El vrea un baietel”

Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au despartit de Craciun, dar se pare ca povestea lor de dragoste continua. Nu putem vorbi despre o impacare concreta, insa vedeta si milionarul sunt in tatonari si „negocieri” la Istanbul. Mai mult decat atat, prietenii lor spun ca cei doi au suferit mult unul dupa celalalt si ca afaceristul si-ar fi incheiat socotelile cu fosta sotie, femeia pentru care a parasit-o pe fosta prezentatoare tv la sfarsitul anului.

Amici ai celor doi spun ca, desi poate multi nu au crezut in relatia Biancai cu Bodi, cei doi au avut o legatura extrem de serioasa si au vorbit chiar si despre copii.

Amandoi au fetite, iar omul de afaceri are doua mostenitoare din relatii anterioare, insa le-ar placea sa aiba si un baietel. „Amandoi iubesc copiii, isi adora fetitele si au vorbit de cateva ori despre posibilitatea de a mari familia. Alex vrea un baietel, iar Bianca, desi nu ar mai fi vrut un mostenitor, dupa Sofia, incepuse sa se gandeasca serios, cu drag, la varianta de a deveni din nou mama. Sigur se impaca la Istanbul. A fost o despartire din orgoliu, nu pentru ca nu ar fi existat sentimente puternice„, a declarat o apropiata a celor doi.

coral