Olivia Steer este impotriva medicamentelor si interventiilor chirurgicale, vedeta considera ca orice boala se poate vindeca cu plante medicinale, curatarea organismului si alimente preparate bio. Putina lume cunoaste motivul pentru care fosta prezentatoare tv militeaza impotriva vaccinurilor, a mamografiilor, a chimioterapiei.

In urma cu 9 ani, Olivia Steer a trait drama vietii sale. Sora ei, Lavinia, s-az stins din viata la varsta de 38 de ani, dupa o lupta grea cu cancerul. A fost o lovitura dura pentru vedeta si familia ei, mai ales ca inainte ii murise si tatal, de aceeasi boala.

Lavinia locuia in Oradea si avea un baiat pe care il crestea singura. A fost diagnosticata cu cancer chiar in momentul in care era insarcinata, iar la cinci ani dupa ce a nascut tanara a murit. Alex, fiul acesteia, este mama lui. „Chiar daca fizic sora si tatal meu nu mai sunt, avem o legatura. Cand am o dilema ma gandesc ce ar fi zis tata sau Lavinia si gasesc raspunsul. Cand Lavinia a plecat putin, am incercat sa deslusesc intrebarea. Sora mea a descoperit ca avea cancer la cateva luni de sarcina si am incercat sa gasesc alternative. Lavinia a fost prinsa in caruselul alopatiei si a mai trait cinci ani. A murit cand Alex, fiul ei, avea cinci ani. Fiul ei seamana foarte mult cu ea. Are aceeasi ochi verzi. Este frumos. Mama mea l-a crescut pe Alex. Lavinia a nascut prin cezariana si dupa a inceput sa faca chimioterapie, nu a putut sa-l mai creasca”, a declarat Olivia Steer in urma cu ceva timp.

Se intoarce Olivia Steer la TV? Andi Moisescu a dat din casa

Cat priveste revenirea pe sticla a superbei sale sotii, Andi Moisescu a marturisit ca nu stie daca o mai intereseaza acest aspect si ca ea isi dedica foarte mult timp celor doi baieti pe care ii au: David si Luca.

“Nu stiu daca o mai pasioneaza subiectul asta, ma bucur foarte tare sa o vad in varianta in care sa se ocupe exact asa cum se ocupa de copiii nostri. Este cartea castigatoare, si pentru care ii voi ramane profund recunoscator. E foarte important cand de copii se ocupa mama si tata. E cea mai norocoasa ecuatie posibila”, a declarat Andi Moisescu, conform sursei citate mai sus.

coral