Soarta Luizei Melencu a ramas, multa vreme, plasata sub un mare semn de intrebare. Familia fetei spera ca aceasta este, inca, in viata, cu toate ca Gheorghe Dinca a recunoscut, in fata anchetatorilor, ca a ucis-o dupa ce a luat-o la ocazie si a rapit-o. Totusi, procurorii nu au reusit sa obtina probe concludente care sa sustina afirmatiile lui Dinca.

Dar ”Monstrul din Caracal” a si explicat ce s-a intamplat in ”Casa groazei”, scenariul fiind asemanator in cazul Alexandrei Maceasanu si al Luizei Melencu. Dinca declara ca nu a dorit sa le ucida pe fete, numai ca dubla tragedie s-a petrecut pe fondul enervarii. Surse din ancheta transmit ca Dinca este convins ca Luiza nu va fi gasita niciodata, numai el si ”Dumnezeu” stiind unde se afla. Reamintim ca Dinca a declarat ca a lovit-o si pe Luiza, exact cum s-a intamplat in cazul Alexandrei, aceasta lesinand, iar el fiind convins ca ”se preface”.

”E detasat, nu stii daca vine dintr-o asigurare de genul stai linistit ca nu patesti nimic, avem noi grija sau pur si simplu e o defectiune de tip psihic, s-a decuplat de la realitate, nu mai sta sa-si imagineze consecintele faptelor sale, ale condamnarii”, a declarat psihologul criminalist Liviu Chesnoiu.

”In niciunul dintre dosarele 1 – 7 nu se afla acel film”

Carmen Obarsanu, avocatul familiei Melencu, a precizat ca, in dosar, singurele probe despre Luiza Melencu sunt ca „a existat o tanara pe nume Luiza”. „Sunt foarte putine probe care se refera la Luiza, doar asa printre picaturi, printre dosare. Ca a existat o tanara pe nume Luiza. Atat. Nu sunt probe. Imi aduc aminte ca am vazut la tv acel filmulet cu Luiza, in care mergea, trecea pe langa femeia in rosu (…). Ei bine, in niciunul dintre dosarele 1 – 7 nu se afla acel film. Nu doar ca nu sunt probe care sa arate rapirea, dar nici macar probele aratate in media”, a mai spus Carmen Obarsanu.

Luiza Melencu a disparut in luna aprilie, dupa ce s-a urcat intr-o masina de ocazie. In acest caz, Gheorghe Dinca, in prezent arestat preventiv, a spus ca atat pe Luiza Melencu, cat si pe Alexandra Macesanu, le-a ucis.

Paradiz studio

coral