Veronica Stegaru, pe numele de ”scena” Vulpita, si-a facut aparitia prima data la ”Acces Direct” cu ceva vreme in urma. Atunci, femeia din Blagesti a acuzat mai multi barbati de viol, insa lucrurile nu au stat deloc asa cum marturisea ea, cu ochii in lacrimi.

E prima data de cand Mirela Vaida o gazduieste pe Vulpita

In perioada aceasta, de izolare la domiciliu, marea majoritate a romanilor, in lipsa de altceva, s-au uitat si se uita la televizor, la mai toate productiile posturilor romanesti. Printre acestea se numara, deja celebra, emisiune ”Acces Direct”, difuzata de Antena 1, in fiecare zi. Cu ceva vreme in urma isi facea aparitia in platoul emisiunii si cea care avea sa devina cunoscuta ca Vulpita.

O adevarata telenovela s-a desfasurat in fata telespectatorilor fideli Antenei 1, cu picanterii, drame si posibile deznodeminte fericite. Problema este ca, de ceva vreme, conform statisticilor furnizate de paginademedia.ro, audientele emisiunii, mai ales cand Vulpita este in platou, au cam scazut, iar producatorii incearca sa gaseasca metode de a o readuce pe Vulpita printre preferintele telespectatorilor fideli emisiunii.

Ce se intampla cu emisiunea Acces Direct

Cei de la paginademedia.ro au dat publicitatii statistica ratingurilor pentru toate posturile tv de la noi si cu audientele pe fiecare emisiune importanta din grila acestora. Astfel ca, potrivit acestora, in topul preferintelor romanilor se afla ”Romanii au talent”, emisiunea de pe Pro TV si Asia Express, reality show-ul Antenei 1.

Vulpita, desi nu mai este in top si nu mai face audienta colosala,  este inca urmarita de un numar mare de romani. Cu toate ca ”Acces Direct” ocupa locul al doilea in toata tara si in martie, cifrele sunt mai mici, comparativ cu cele pe care le avea in februarie, cu aproximativ 1,8 milioane de telespectatori in medie. Ramane de vazut ce va face de-acum in colo Vulpita pentru a reveni, consistent, in topul preferintelor romanilor.

coral