Au aparut primele poze cu tanara care a fost omorata cu sange rece de propriul iubit, aseara, in parcul aflat in spatele Catedralei din Timisoara. Maria Karina avea 21 de ani, iar in momentul in care a fost atacata de barbatul care i-a promis ca o va iubi, o va proteja si o va respecta… era insotita de o prietena, care a asistat terifiata la moartea acesteia.

Maria Karina, tanara omorata cu sange rece de propriul iubit langa Catedrala din Timisoara

Maria Karina a fost injunghiata de mai multe ori de iubitul ei, Cosmin Titis, pentru ca, spun surse din ancheta, el nu a putut sa accepte ca va fi parasit. Frumoasa bruneta isi dorea sa puna punct relatiei toxice pe care o avea alaturi de tanar, relateaza observator.tv. Cei doi erau din Lupeni si venisera de mai multe luni in Timisoara.

Criminalul are 31 de ani si nicio ocupatie, iar vineri a urmarit-o pe fata, inarmat cu un cutit. Karina se plimba in parc cu o prietena. Nu a crezut nicio clipa ca isi va gasi sfarsitul intr-un mod atat de violent.

Cosmin Titis a venit dupa ea in parc, a chemat-o pe Karina ceva mai departe de prietena alaturi de care se plimba, au avut o scurtp discutie si brusc a scos cutitul si a lovit fara mila. A injunghiat-o pe fata in gat, in piept si in fata, de mai multe ori. Criminalul a fugit apoi si a fost prins dupa trei ore de la comiterea crimei.

Karina a murit in drum spre siptal, ea neputand supravietui ranilor. Fata e plansa de zeci de prieteni, socati de salbaticia atacului si de felul in care si-a gasit sfarsitul.

coral