Astra a fost la un pas sa debuteze in noul sezon cu o infrangere. Botosani a condus cu 2-0, dar Astra a revenit in cele din urma si a scos un egal. La cateva momente dupa meci, in parcarea arenei din Giurgiu, Anamaria Prodan a fi rabufnit in momentul in care a observat ca Dan Alexa era asteptat de o alta femeie.

Impresara l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa, iar cearta ar fi continuat si in vestiare. Ei bine, marul discordiei este o tanara din Timisoara. Dan Alexa a cunoscut-o pe Andrada, la doi ani dupa divortul de Izabela, cea cu care are si doi copii. Tanara este o femeie frumoasa, cu forme apetisante si e… lesne de inteles de ce l-a prins in mrejele ei pe Dan Alexa.

Ce doi au fost surprinsi, anul trecut, intr-un club din Mamaia. Cei doi au dansat, s-au sarutat insa au avut parte si de o discutie mai aprinsa din cauza unui telefon pe care l-a primit atunci Dan Alexa.

Dan Alexa si Andrada au trecut peste micile neintelegeri. Ba chiar, potrivit unor surse, antrenorul de la Astra Giurgiu i-ar fi cunoscut tinerei si parintii. Semn ca relatia dintre cei doi este destul de serioasa.

coral