Dupa ce s-a aflat de noaptea de amor dintre Hannelore si ispita Andi, Bogdan nu se lasa. Fostul sot al blondinei nu a stat sa planga dupa fosta nevasta si si-a gasit rapid fericirea in bratele unei blondine superbe.

Noua iubita a lui Bogdan se numeste Alexandra si are 20 de ani. Tanara este din Targu Mures, astfel ca Bogdan Ionescu face numeroase sacrificii pentru relatia nou inceputa. Potrivit unor surse, se pare ca Bogdan face des drumul Timisoara-Targu Mures pentru a putea fi alaturi de noua sa iubita.

Chiar daca diferenta de varsta dintre Bogdan si Alexandra este una considerabila, Alexandra este o fata matura, cu gandire sanatoasa, fapt ce l-a atras imediat pe Bogdan.

Hannelore, despre noaptea de dragoste cu ispita Andi

Hannelore nu a confirmat si nici nu a infirmat declaratia, lasand lucrurile in suspans. Pe de o parte, fosta sotie a lui Bogdan a spus ca este o femeie libera si ca poate sa faca ce vrea, dar pe de alta parte afirma ca daca cei doi s-au intalnit acest lucru nu inseamna ca intre ei s-a intamplat si ceva mai mult

"Am ales sa fac afirmatii la aceasta fotografie mai veche, deoarece aceasta este modul de teatru din viata mea. Imi ocup timpul cu ceea ce imi place. Sunt om si nu robot, traiesc, simt si doresc, visez si sufar. Va motivez alegerile mele dar nu are sens, viata este ciudata, imprevizibila si alegerile noastre nu au mereu o logica. Dar pot sa va spun ceva sigur: nu putem sa ne implinim mereu dorintele si asteptarile. Nu am fost un inger de femeie, sunt efervescenta, agitata dar si pasionala. Ce anume vreti sa stiti? Credeti ca totul se rezuma la sex? Faptul ca m-am intalnit cu Andi nu inseamna ca m-am culcat cu el. Sunt un om asumat si stiu ca orice as spune este interpretabil, de aceea am ales sa tratez cu indiferenta acest subiect pana acuma si sa imi aleg bine cuvintele. In alta ordine de idei, va marturisesc faptul ca nu locuiesc singura, nu locuiesc la apartament ci la casa, nu sunt niciodata singura si sunt insotita mereu de cineva.  
 Ma intreb oare: De ce este atat de importanta viata mea, actiunile mele, tinutele mele? Sunt un om simplu, care intotdeauna s-a imbracat in acest fel si care nu consider ca aparitia mea la TV m-a schimbat in vreun fel sau altul. Inteleg nevoia fiecaruia de a iesi in fata si de a-si da cu parerea, asa cum au ales sa o faca unele dintre colegele de insula, insa nu este si cazul meu. Asadar dupa cum probabil ati vazut, eu nu imi dau cu parerea despre viata altora. Sunt lucruri mai importante care imi guverneaza viata, la fel si atentia mea care este captata de ceva vreme de un cu totul alt barbat, acela nu este Andi. Sunt o femeie libera, viata personala ma priveste, iar daca as fi ales sa am o relatie cu cineva, fie ea si pasagera ar fi fost strict problema mea. Cred ca ar trebui sa intelegeti cat de obositor poate fi pentru mine sa fiu denigrata si acuzata pentru orice miscare in fiecare zi si sa primesc zeci de mii de mesaje pe retelele de socializare de la oameni care imi cunosc doar numele si atat. Nu mi-am dorit sub nicio forma afirmari, mi-as fi dorit ca viata mea privata sa ramana privata si sa nu traiesc intr-un stres continuu. Explicatii dau celor care conteaza. V-am pupat!", a spus Hannelore pe Instagram.

coral