Emisiunea Asia Express se afla la al treilea sezon, concurentii se afla la filmare in Taiwan si in Filipine, mai putin un doi dintre ei, care, se pare ca au fost eliminati. Cele doua au fost vazute in Bucuresti, pe 13 noiembrie, la un concert.

Este vorba despre Nico si fiica ei, care, sunt primele eliminate din show-ul de la Antena 1. Cantareata fost vazuta si fotografiata miercuri seara (13 noiembrie), la spectacolul de la Sala Palatului „We Will Rock You”, regizat de Razvan Mazilu.

Solista nu are voie sa apara momentan in public, pentru a nu strica surprizele emisiunii, acesta fiind si motivul pentru care nu a postat nimic pe conturile sale de socializare.

Un cameraman de la Asia Express a rupt tacerea

Lucian, unul dintre cameramanii emisiunii Asia Express de la Antena 1, a rupt tacerea si a spus tot ceea ce nu se vede pe micul ecran. Barbatul a marturisit ca a fost o experienta inedita, dar si foarte grea din mai multe puncte de vedere, ce l-a facut sa aprecieze si mai multe lucrurile pe care le consideram marunte sau nesemnificative.

„E mai greu ca-n armata, dar e o poveste din care iti doresti sa faci parte si pe care o traiesti la cote maxime. Asia Express a fost un test si mi-a confirmat ca am o conditie fizica buna. Am alergat cot la cot cu concurentii, dar nu m-am pregatit deloc inainte de plecare, desi am colegi care s-au antrenat la sala si si-au schimbat stilul de viata, inainte de show

Da, au fost momente cand am oprit camera, dar nu din cauza unor conflicte, ci pentru ca Morodan avea nevoie la toaleta, cand noi eram pe marginea unui drum. Au fost si situatii mai delicate, deoarece depindea foarte mult de zona in care concurentii alegeau sa caute cazare. In India, in Tamil Nadu, o zona foarte religioasa, oamenii erau extrem de reticenti. Eu n-am avut probleme, insa Amer, colegul meu care a filmat cu Jojo si Paul, a trebuit sa inchida la un moment dat camera si sa plece din locul in care erau, pentru ca se adunasera destul de multi oameni, iar pe Paul si Jojo ii banuiau a fi teroristi”, a declarat Lucian pentru Vice.ro.

coral