Reality-show-ul “Ferma“, difuzat de Pro TV, a inceput in urma cu aproximativ trei luni, cu 18 concurenti, unii cu notorietate, altii mai putin cunoscuti. Acum, surse din PRO TV au detonat “bomba” cu privire la castigatorul de la “Ferma“.

Dupa multe episoade in care concurentii s-au certat, s-au impacat, au legat prietenii, au flirtat sau chiar s-au combinat, a venit si momentul mult asteptat, filmarile s-au incheiat.

Nimeni nu s-ar gandi vreodata ca acest concurent ar putea pune mana pe premiul de 50.000 de euro, dar se pare ca ar fi reusit, cel putin asa se vorbeste prin PRO TV. Ei bine, marele castigator al „Fermei” ar fi chiar Marius Craciun, unul dintre cei mai linistiti si tacuti concurenti din casa. Aceleasi surse ne-au marturisit ca ar fi intrat la duel cu nimeni altul decat Catalin Morosanu, iar cel din urma ar fi fost invins.

Aceasta informatie este tinuta secreta, nu doar de concurentii show-ului, care nu discuta nici macar cu persoane apropiate despre acest subiect, ci si de reprezentantii PRO TV, pe care i-am contactat sa ne ofere un punct de vedere, privind aceasta informatie, insa, pana la acest moment nu ne-au oferit niciun raspuns, ceea ce intareste ideea ca Marius Craciun ar fi marele castigator al „Fermei”.

Marius Craciun, dublu castig la „Ferma”

Marius Craciun este cel mai castigat dintre concurenti, pe langa premiul de 50.000 de euro, pe care l-ar fi primit, sportivul s-ar fi ales si cu Diana Belbita. Care nu ii este deloc indiferenta. Si, dupa cum crede toata lumea, o sa inceapa o frumoasa poveste de dragoste, in afara competitiei.

Diana Belbita si Marius Craciun! Ceea ce parea doar o stransa prietenie incepe sa se transforme in altceva. Cei doi s-au apropiat foarte mult si nu doar o singura data au impartit priviri complice. Intr-o seara, de indata ce s-a dat stingerea in casa, Marius s-a furisat in patul Dianei, urmatoarele minute fiind condimentate cu alinturi, imbratisari, mangaieri ascunse.

„Nu, nu am o relatie. Nu am o relatie de foarte mult timp, m-am concentrat mai mult pe cariera. Cereri in casatorie am primit o gramada. Eu inca il astept pe tipul acela  care sa imi placa atat de tare incat sa fiu eu prima care ii zice, sa fie atractia aceea brusca. Efectiv sa mi se puna pata pe el si sa spun ca orice face este perfect, este genial„, a declarat Diana Belbita, insa nu este exclusa infiriparea unei povesti de dragoste, tinand cont ca ambii sunt singuri si in cautarea dragostei.

Cine este Marius Craciun?

Marius Craciun a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport, este membru al echipei nationale olimpice la judo si a reusit sa ajunga pana in finala show-ului Ninja Warrior Romania.  „Sportul m-a ajutat sa fiu mai disciplinat, mai educat, sa respect oamenii, sa cunosc oameni noi, tipologii de oameni diferite si mi-a dezvoltat foarte multe functii motorii si calitati motrice. Munca nu ma sperie. Am avut multe job-uri astfel incat sa imi pot castiga painea si sa imi ajut familia. Daca voi castiga Ferma, vreau sa folosesc banii pentru a le asigura celor dragi o viata decenta„, spunea tanarul inainte de a intra la „Ferma”.

Tatal sau are o boala grava: „Vreau sa castig la FERMA”

Marius Craciun nu are amintiri prea placute din copilarie, pentru ca familia sa nu a avut o situatie materiala foarte buna, iar primul lucru pe care l-ar face cu banii ar fi sa plateasca datoriile.

„Cand eram copil, din cauza neajunsurilor aveam restante foarte multe, cu sume enorme si din aceasta cauza era sa fim dati afara din casa. Parintii mei au fost chemati la tribunal pentru a gasi o cale sa plateasca acea suma. Daca nu, eram dati afara. Cineva ne-a ajutat, a girat pe numele lui pentru a lua acea suma de bani si am platit intretinerea. Dar, de atunci pana in prezent avem datorii la banci si la C.A.R. Vreau sa castig la FERMA si sa platesc datoriile pentru a avea o viata mai linistita”, declara Marius pentru Viva.ro.

Tatal lui Marius are Alzhaimer si din cauza bolii nu-l recunoaste tot timpul. Mama este singura cu care se sfatuiste acum.  „Cel mai frica in viata imi este sa nu ajung sa fiu atat de trist din cauza problemelor, incat sa nu mai pot zambi”, a recunoscut Marius Craciun intr-un interviu pentru aceeasi sursa. coral