News Flash:

Elena Udrea, exmatriculata de la Facultatea de Teologie Ortodoxă Cluj, din cauza absențelor. punctul de vedere oficial al UBB

8 Februarie 2018
1052 Vizualizari | 1 Comentarii
Elena Udrea

Fostul ministru al turismului, Elena Udrea,  a fost exmatriculată de la masteratul pe care îl susținea la Facultatea de Teologie Ortodoxă Cluj. 

"Doamna Elena Udrea a fost exmatriculată anul trecut în luna octombrie de la Facultatea de Teologie Ortodoxă pentru că nu s-a prezentat la niciun examen la masterul de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială la care era înscrisă, iar conform procedurii s-a luat această decizie. Pentru că nu s-a prezentat la niciun exemen, mă îndoiesc că a fost şi la cursuri. La masterul respectiv, restul de 16 masteranzi înscrişi continuă studiile, cu excepţia doamnei Udrea", a spus Vasile Stanciu, decanul Facultăţii de Teologie Ortodoxă a Universităţii "Babeş-Bolyai", citat de Mediafax.

Într-un comunicat remis pe adresa redacției, reprezentanții Universității Babeș-Bolyai au arătat motivul pentru care aceasta a fost exmatriculată .

"Conform legilor și regulamentelor în vigoare, masteranda Elena Udrea a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie Ortodoxă, ca urmare a neprezentării la examene.

Menționăm că doamna Elena Udrea s-a înscris la masteratul de Consiliere Pastorală și Asistență Psihosocială în anul 2016. ", arata reprezentanții UBB Cluj.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

elena udrea exmatriculata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Florin  | #50365
Bani online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:mario86sss@*****.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0904 (s) | 32 queries | Mysql time :0.028215 (s)