S-a intamplat la o Scoala Gimnaziala nr. 5 din Constanta, unde un elev de clasa a VII-a a fost injunghiat de un coleg, cu un cutit de bucatarie. Copilul ranit a fost transportat la spital.

Cei doi minori s-au certat din cauza unor neintelegeri mai vechi, din cauza unui joc online, potrivit primelor informatii.

”Din ce stiu, rana este usoara si nu necesita spitalizare. Politistii au preluat cazul, iar directorul unitatii de invatamant va intocmi un raport referitor la incident. In data de 20 noiembrie 2019, in jurul orei 10.15, politistii Sectiei 1 au fost sesizati cu privire la faptul ca doi elevi ai Scolii Gimnaziale nr. 5 au fost implicati intr-un conflict”, a transmis inspectorul general scolar al ISJ Constanta, conform replicaonline.

Baiatul a fost injunghiat in coapsa piciorului drept si, din fericire viata nu i-a fost pusa in pericol si nu a necesitat zile de internare.

Oamenii legii au intocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri si alte violente, dar si pentru portul sau folosirea de obiecte fara drept. Adolescentul va trebui sa raspunda in fata legii pentru fapta sa.

coral