News Flash:

Elevii clujeni care au obținut nota 10 la Evaluarea Națională, premiați de Consiliul Județean

21 Iunie 2018
780 Vizualizari | 0 Comentarii
Elevii de 10 premiati

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a anunțat faptul că, în semn de apreciere pentru performanța excepțională a celor 13 elevi din județ ce au obținut media 10,00 la Evaluarea Națională din acest an, va iniția procedura de premiere în bani a acestora. Ceremonia publică va avea loc la sediul forului administrativ județean, la o dată ce va fi anunțată ulterior.

,,Acești tineri valoroși ai Clujului merită toată aprecierea noastră întrucât, prin performanțele obținute, aduc cinste atât județului, cât și învățământului clujean. Adevărate modele, aceștia au dovedit, alături de dascălii și părinții care le-au îndrumat pașii, că prin muncă susținută, ambiție și determinare se poate atinge acest ideal”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Astfel, atât cei 13 absolvenți care au promovat probele de la Evaluare cu nota 10,00, cât și cei care, eventual, vor obține acest rezultat la finalul perioadei de contestații, ca urmare a reevaluării lucrărilor, vor primi pe lângă diplomele de excelență și o sumă de bani oferită de Consiliul Județean în semn de recunoaștere și apreciere a performanței obținute.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

elevi premiati alin tise
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 22 queries | Mysql time :0.015815 (s)