News Flash:

Elevii clujeni cu deficienta de vedere vor participa la un turneu international de goalball in Polonia

28 Martie 2014
1016 Vizualizari | 0 Comentarii
Liceul Special pentru Deficienti de Vedere Cluj–Napoca, va participa in perioada 29 - 30 martie 2014, la Turneul International de goalball din Dabrowa Gornicza, Polonia.

La competitia sportiva destinata elevilor cu deficiente vizuale cu varsta de pana la 22 de ani, vor participa 7 echipe de goalball din Polonia, 2 echipe din Ungaria si echipa Liceului Special pentru Deficienti de Vedere Cluj-Napoca din Romania.

Echipa de goalball a Liceului Special pentru Deficienti de Vedere, Cluj – Napoca, coordonata de domnul Calin Marian Craciun, profesor de educatie fizica si sport – antrenor principal si doamna Emese Maniu, kinetoterapeut – antrenor secund, este alcatuita din 5 elevi aflati la a doua participare la un concurs de goalball international: Singeorzan Dan, Budusan Sebastian, Georgiu Robert, Kovacs Kristian si Covaci Daniel.

Echipele din Ungaria si Polonia sunt recunoscute pe plan european pentru rezultatele deosebite obtinute de-a lungul timpului la prestigioase concursuri, goalball-ul fiind un sport indragit si renumit in aceste doua tari, astfel de campionate desfasurandu-se frecvent intre echipele de goalball specifice diferitelor scoli pentru deficienti de vedere din fiecare tara.

Scopul participarii echipei clujene la competitia din Polonia este de a pune in evidenta curajul si performantele elevilor echipei LSDV, Cluj-Napoca si totodata de a pune bazele unei frumoase colaborari cu celelalte echipe participante.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

emese maniu lsdv
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1677 (s) | 23 queries | Mysql time :0.065190 (s)