News Flash:

Elevii de la colegiul Sigismund Toduta vor concerta sambata in subteranul Salinei Turda

25 Septembrie 2015
1239 Vizualizari | 1 Comentarii
Colegiul Sigismund Toduta
In cursul zilei de sambata, 26 septembrie 2015, la Salina Turda va avea loc un eveniment artistic in subteran, avandu-i ca muzicieni pe elevii Colegiului de Muzica "Sigismund Toduta".

Vezi mai jos programul evenimentului:

Orele 12:00-13:00  - elevii Colegiului de Muzica "S. Toduta" din Cluj vor sustine un recital de muzica in cadrul caruia se vor canta piese de muzica clasica la flaut, vioara, viola, violoncel, in cvartet, trio si duet.

Orele 14:00-16:00  - reprezentanti ai Muzeului de Istorie Zalau prezinta un spectacol intitulat "Dacii si Romanii", spectacolul va dura aproximativ 40 de minute fiind urmat apoi de un recital sustinut de Corul Bisericii Ortodoxe- dirijat de Pr. Zahan Sebastian. Recitalul va dura circa o jumatate de ora.

Evenimentele de la orele 14,00 se desfasoara cu ocazia  parteneriatului incheiat intre Salina Turda si Fundatia Caritabila "Sfantul Daniel" pentru sustinerea proiectului  "Cooperare romano elvetiene - un parteneriat de dezvoltare institutionala prin cresterea capacitatii operationale", proiect care are ca scop imbunatatirea conditiilor de viata a persoanelor vulnerabile, stimularea parteneriatelor si a practicilor participative intre actorii locali in vederea dezvoltarii de proiecte sociale durabile.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

salina turda eveniment artistic sigismund toduta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1336 (s) | 23 queries | Mysql time :0.063225 (s)