News Flash:

Eliminati toate otravurile din organism in 48 de ore cu ajutorul unui plan de detoxifiere de weekend

18 Mai 2018
769 Vizualizari | 0 Comentarii

Va simtiti obosit si lipsit de energie, pielea va este uscata si cearcanele de sub ochi sunt imposibil de acoperit? Acestea sunt toate semnele care arata ca organismul va este “otravit” cu substante nocive, cum ar fi toxinele.

Aceasta conditie a organismului va face un candidat ideal pentru virusi si gripa, iar corpul dumneavoastra are nevoie cu disperare de o detoxificare.

Este corect si bine ca mereu sa ne curatim organismul, sa-l intarim si sa-i reintoarcem energia. Alegeti sfarsitul de saptamana si preparati un meniu care va va curata organismul de toate substantele nocive.

Detoxifierea organismului se poate face printr-un proces de purificare, care poate include cinci organe: rinichii, ficatul, intestinele, plamanii si limfa.

Acest proces are anumite cerinte, cum ar fi consumul de produse alimentare cu un continut redus de grasime, carne, cartofi si dulciuri, precum si consumul de lichide pe cat se poate de mare.

Programul de detoxificare este de dorit sa se faca de doua ori pe an, timp de zece zile, dar daca nu dispuneti de prea mult timp, va recomandam o detoxifiere de week-end, care este utila si ea, dar daca va fi facuta de doua ori pe an, rezultatele vor fi excelente.

Cele mai bune efecte pot fi resimtite atunci cand se utilizeaza papadie, urzici si ceai de mesteacan.

Activitatile fizice sunt necesare zilnic, de exemplu, mersul pe jos, inotul sau frecventarea salii de sport.

Planul de detoxificare de week-end

In fiecare dimineata, imediat dupa ce va treziti, trebuie sa beti 250 ml apa calda.

Sambata

Micul dejun: 250 ml apa plata, ceai verde, o ceasca de fulgi de ovaz cu o lingura de seminte de in, 200 ml lapte de migdale sau iaurt, ½ cana de fructe granulate proaspete (de exemplu: afine).

Pranz: 250 ml apa plata, merluciu la gratar (250 g), chard elvetian cu cartofi si ulei de masline, 2 manunchi de salata (verde, rucola, rosii) preparate cu ulei de masline sau suc de lamaie, o felie de pepene galben si o banana mica.

Gustare: un mar, 180 ml iaurt obisnuit, ¼ cana seminte de dovleac, 250 ml apa plata.

Cina: O bucata de ton la gratar (150 g), 2 cani de salata cu ulei de masline si suc de lamaie, ½ cana de legume preparate pe aburi (broccoli sau spanac), un pic de biscuiti integrali, 250 ml apa plata, ceai de anason.

Duminica

Micul dejun: O cana de fulgi de ovaz cu o lingura de seminte de in, 200 ml lapte de migdale sau iaurt, ceai verde si o para.

Gustare: Grapefruit.

Pranz: 200 g piept de pui la gratar, supa de legume (morcov, fasole, ceapa, ardei, telina, cartofi), 150 g marinate, 250 ml apa plata.

Cina: salata de morcov si sfecla cu suc de lamaie, un pic de biscuiti integrali, ceai de urzica.

Sa fiti sanatosi!

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0786 (s) | 32 queries | Mysql time :0.018368 (s)