Rasturnare de situatie in cazul ”Elodia”. Au trecut 12 ani de la disparitia sotiei lui Cristian Cioaca, iar mama Elodiei a facut o declaratie de-a dreptul uluitoare. Femeia sustine ca fiica ei traieste, iar disparitia sa ar avea un motiv la care nu s-a gandit nimeni pana acum.

Mama Elodiei sustine, intr-un interviu, ca Elodia traieste, insa se razbuna pe Cristian Cioaca. De ce ar face asta si nu ar da niciun semn de viata? Fiindca ea si Cristian Cioaca aveau certuri frecvente, femeia reprosandu-i lui Cioaca faptul ca … aduce mai multi bani in casa decat el. Mama Elodiei nu a prezentat, totusi, nicio dovada ca Elodia ar fi in viata, rezumandu-se doar la a declara ca aceasta traieste.

“Poate peste un an eu nu voi mai fi, dar credeti-ma, eu va zic ca Elodia este in viata si se razbuna. Ea cu Cristi se certau mereu si ea ii reprosa ca aduce mai multi bani decat el in casa. Acum e in viata, si se razbuna pe Cristi, asta e scopul ei”, a declarat mama lui Cristian Cioaca intr-un interviu pentru Antena 3.

Cazul disparitiei Elodiei Ghinescu

Avocata Elodia Marilena Ghinescu a disparut in seara de 29 august 2007, cazul deschis ulterior fiind puternic mediatizat. In 2013, dupa o lunga ancheta, politistul Cristian Cioaca, sotul Elodiei, a fost condamnat la 15 ani si 8 luni de ani de inchisoare pentru crima.

De-a lungul timpului, au fost lansate tot felul de ipoteze referitoare la disparitia avocatei Elodia Ghinescu, iar cei care au urmarit cu atentie toate informatiile nu au ajuns, inca, la o concluzie finala. Varul lui Cristian Cioaca – fost angajat al Serviciului de Protectie si Paza – a facut o declaratie socanta, potrivit gandul.info. Din spusele sale, Elodia Ghinescu ar fi in viata, insa nu in Romania, ci ”undeva in strainatate”, intr-un program de protectie al martorilor.

„Elodia ar putea fi in acest moment intr-un program de protectie a martorilor sau, pur si simplu, undeva in strainatate, sub identitate ascunsa”, le-a declarat varul lui Cioaca anchetatorilor.

coral