VIVO! Cluj-Napoca anunță deschiderea magazinului ENZO BERTINI, multibrand shoe store. Acesta  completează seria de lansări de magazine noi la VIVO! Cluj-Napoca după deschiderile Peek&Cloppenburg, Massimo Dutti, Oysho, Zara Home, Pepe Jeans, Skechers, ACBC şi Nespresso, toate în premieră în regiunea Transilvaniei.

Avand  o suprafață de 141 mp, magazinul ofera cele mai noi, cool și versatile colecții de încălțăminte și marochinărie în interpretarea celor mai stylish brand-uri internaționale precum: DKNY, VALENTINO, CK CALVIN KLEIN, ROBERTO CAVALLI, VOILE  BLANCHE, GANT, GUESS, KARL LAGERFELD, HOGAN, STEVE MADDEN, PREMIATA, NAPAPIJRI, TRUSSARDI JEANS, APEPAZZA, JOHN RICHMOND, UGG, BLAUER, PIERRE CARDIN și ENZO BERTINI.

Magazinul se bucura de succes in randul  persoanelor care apreciază rafinamentul, calitatea, ultimele tendințe în modă precum și bunul gust în ceea ce privește încălțămintea și accesoriile de marochinărie. 

Încă de la lansare în 2007, VIVO! a devenit cel mai mare și apreciat centru comercial din regiune, atât că diversitate de magazine și servicii oferite, cât și din punct de vedere al evenimentelor găzduite, fiind vizitat în această perioadă de aproape 100 milioane de persoane, un record greu de egalat pentru Transilvania.

Despre IMMOFINANZ 

IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria si România. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Grupul deține un portofoliu imobiliar de aproximativ  5,1 miliarde de euro, ce cuprinde peste 210 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia. Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

Despre CBRE Group, Inc.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume. CBRE oferă  un portofoliu extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.

coral