Cantaretul italian Eros Ramazzotti a anuntat ca divorteaza de Marica Peregrinelli, dupa o casnicie care a durat cinci ani. S-a zvonit ca in relatia lor lucrurile nu ar merge tocmai perfect, dar acum este oficial. Isi spun “adio” dupa 10 de relatie, dintre care 5 de casnicie!

Spre tristetea celor care i-au indragit, cei doi au anuntat, printr-un comunicat, ca o iau pe drumuri separate.

„Au fost 10 ani minunati si impreuna am construit o familie minunata. Si am fost fericiti intr-un fel pe care nu-l vom uita niciodata. Decizia a fost de comun acord si vom continua sa tinem legatura”, se arata in comunicat.

Chiar daca nu se cunoaste motivul oficial al rupturii, presa italiana speculeaza ca ar putea fi vorba despre racirea relatiilor dintre cei doi.

Eros Ramazzotti si Marica Pellegrinelli au impreuna doi copii: Rafaella Maria si Tulio Gabrio.

“Suntem linistiti cu aceasta decizie comuna si vom continua sa ne vedem adesea. Relatiile noastre sunt pasnice, iar dragostea dintre noi a ramas si s-a transformat in respect. Respectul reciproc ramane neschimbat. Va rugam pe toti, pentru linistea copiilor nostri in special, sa ne respectati intimitatea, asa cum este normal in momentul separarii”, au mai transmis Eros Ramazzotti si Marica Pellegrinelli prin intermediul unui comunicat de presa, potrivit ansa.it

Povestea de dragoste dintre Eros Ramazzotti si Marica Pellegrinelli a inceput in urma cu 10 ani, dupa despartirea cantaretului de Michelle Hunziker, prima lui sotie. Desi intre cei doi exista o diferenta de varsta notabila, mai exact 24 de ani, Eros Ramazzotti si Marica Pellegrinelli au decis sa continue relatia, iar in anul 2014 s-au casatorit

Fanii cuplului au fost uimiti de decizia pe care cei doi au luat-o, avand in vedere ca nu au dat niciodata semne ca ar avea probleme in relatie. Desi parea ca Eros Ramazzotti si Marica Pellegrinelli au o familie fericita si ca au descoperit secretul mariajului perfect, se pare ca au existat o serie de neintelegeri care, in final, au dus la divort.

coral