Este imaginea zilei! Un barbat din Constanta a vrut sa fie inedit si a reusit. Uite ce si-a montat pe acoperisul casei: Vecinii sunt inca confuzi!

Cu siguranta poate fi declarata imaginea zilei. Un barbat din judetul Constanta a vrut sa fie inedit si a reusit. Barbatul, pasionat pana peste cap de masini, si-a montat una direct pe casa.

Da, ati auzit bine. Un barbat din Pecineaga, judetul Constanta, si-a fixat masina direct pe acoperis, potrivit Ziarul Amprenta.ro. Nu se stie motivul clar care l-a determinat pe barbat sa faca asta, cert este ca vecinii incearca sa ofere cateva variante.

Unii spun ca barbatul si-a pus tabla pe casa si pentru ca ii mai trebuia intr-un singur loc, dar ramasese fara, a decis sa-si monteze masina. Alti vecini spun ca barbatul si-a fixat masina acolo dupa ce ar fi ramas fara carnet, in timp ce altii spun ca barbatul este pasionat de masini si din acest motiv si-a montat o masina chiar pe casa. Oricum ar fi, imaginile sunt incredibile si te lasa cu gura cascata indiferent cat de greu ai fi de impresionat.

 

coral