UPDATE IPJ 3: În cauză a fost înregistrat un dosar penal privind comiterea infracțiunii de furt calificat. S-a format un grup de lucru pentru soluționarea cazului; Ieri, 03 octombrie, au fost audiate mai multe persoane și au fost identificate camere de supraveghere și vizualizate imagini. În continuarea se vizualizează imagini de pe camerele de supraveghere și se derulează activități specifice. Cei în cauză aveau fețele acoperite. Se încearcă refacerea traseului celor doi, identificarea acestora și depistarea lor.

UPDATE IPJ 2: Referitor la prejudiciul cauzat, inițial a fost reclamată sustragerea sumei de circa 30.000 de lei. Pe parcurs s-a revenit asupra prejudiciului, constatându-se că acesta se ridică la suma de peste 90.000 de lei.

UPDATE IPJ: În această dimineață, IPJ Cluj au fost sesizați cu privire la comiterea unui furt din casieria unei universități de pe strada Moților, Cluj-Napoca. Conform primelor verificări, două persoane au pătruns prin efracție în clădire, pe timpul nopții și au sustras bani. În acest moment, polițiștii efectuează cercetarea la fața locului, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs furtul, identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere penală.

UPDATE Biroul de Imagine și Relații Publice USAMV: În data de 3.10.2019, s-a constatat de către angajații universității ajunși la serviciu, intrarea prin efracție în clădirea Rectoratului USAMV Cluj-Napoca. În momentul de față, organele de cercetare penală sunt la fața locului pentru investigații.

Casieria Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca a fost sparta in urma cu putin timp, portivit surselor BZC.

Deocamdata nu se cunoaste suma de bani disparuta, sau alte detalii, reprezentantii rectoratului USAMV refuzand sa ofere detalii, iar biroul de imagine refuzand sa raspunda la numarul de telefon afisat pe site-ul instititiei.

Vom reveni cu detalii

coral