News Flash:

Exclusiv. Vezi cum vor arata noile sali de camera de consiliu ale instantelor clujene - FOTO

27 August 2014
1386 Vizualizari | 2 Comentarii
Renovarile din Palatul de Justitie au intrat pe ultima suta de metri, pentru a putea sa primeasca justitiabilii din toamna, dupa epuizarea vacantei judecatoresti, in spatiile nou renovate. Mobilierul vechi este inghesuit pe holurile de la parter, urmand sa fie evacuat, fiind asteptat mobila noua.

Judecatoria a revenit in totalitate in vechile hotare, dupa mai bine de un an si jumatate, in care a functionat inghesuita in spatiile Tribunalului, respectiv la vechile sali din aripa de est a imobiliului, cu nr 76, (parter), 162, 165, 167, 169 si nou amenajata 168 (primul etaj).

La parterul cladirii s-a mutat la camera 78 arhiva si registratura Judecatoriei, in vechea locatie din aripa dinspre Opera aflandu-se acum arhiva Tribunalului. Tribunalul a renuntat la sala de judecata cu nr 38, preluata din aceasta saptamana de Curtea de Apel, pentru a fi amenajata ca si camera preliminara.

Toate instantele pregatesc deja salile pentru camerele preliminare din instantele civile, desi acestea vor fi necesare abia de la data de 1 ianuarie 2016. Judecatoria va dispune de aceste camere preliminare in spatiile folosite pana in prezent de presedintele si vicepresedintele instantei, salile 100 si 101.

Tribunalul a demarat in aceasta saptamana amenajarea unei noi sali de judecata, la camera nr 8, in locul fostei arhive, unde va functiona si o camera preliminara. Tot pentru Tribunal vor functiona si salile 31 si 16, abandonate de Judecatorie, dupa finalizarea lucrarilor in aripa de est a imobilului.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

instante_cluj1
judecatoria arhiva registratura judecatoriei tribunalul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 34 queries | Mysql time :0.067071 (s)