Mircea Moroșan, primarul orașului Huedin, vrea să renunțe la Zilele Orașului Huedin, eveniment care urma să aibă în cursul acestui an, și să doneze banii astfel economisiți pentru Spitalul Huedin Edilul vă propune în ședința de Consiliu Local de vineri o rectificare bugetară prin care anunță că vrea să renunțe la Zilele Orașului Huedin, iar toți banii alocați acestui eveniment să fie direcționați către Spitalul Huedin.

Daca propunerea trece, ediția din 2020 a Zilelor Orașului Huedin vă fi anulată iar banii economisiți vor fi trimiși în contul Spitalului Huedin, iar ei vor fi cheltuiți pe echipamente de protecție.  "Încercăm să ajutăm spitalul cu o rectificare bugetară. Eu voi propune să nu mai ținem zilele orașului și banii alocați pentru acest eveniment să fie transferați la spital pentru a-și lua materiale de protecție. Deci, renunțăm la zilele orașului și la concursul de proiecte, iar cu aproximativ 2 miliarde de lei vechi vom finanța spitalul",  arata Mircea Moroșan.

Prezent la emisiunea BZC Live, primarul din Huedin explica la finele anului trecut care sunt prioritatile adminstratiei pe care o conduce pentru anul 2020, emisiune pe care o puteti viziona mai jos.

coral