Iubitorii de artă fotografică sunt invitați zilele acestea la Iulius Mall Cluj, acolo unde vor putea admira un proiect inedit al artistului Alexandru Luchița, fost gimnast de performanță.

Expoziția „Movement Culture” poartă semnătura lui Alexandru Luchița, artist român, stabilit de peste 6 ani la Londra. Fost gimnast de performanță și prezentator TV, tânărul artist fotografic a cucerit Regatul Unit cu imaginile realizate, definite prin unghiuri originale și detalii surprinzătoare. Pasiunea sa pentru sport este transpusă în fotografii, iar creațiile sale pot fi admirate, în premieră pentru România, la parterul Iulius Mall, pe 2 și 3 august 2019, în intervalul orar 14.00 – 20.00. Pentru cei care vor veni să îi admire lucrările, artistul a pregătit și o surpriză, urmând să ofere demonstrații de gimnastică.

Alexandru Luchița este fotograf în cadrul emisiunii TV London Real Show, unde lucrează alături de Brian Rose. Totodată, produce vlogguri de scurt metraj. În portofoliul său se găsesc fotografii ale unor sportivi cunoscuți, Marian Drăgulescu, Georgeta Varvarici, Constantin Bejenaru, Alex Nicholl și alții, dar și shooting-uri cu artiști precum: Delia, Irina Rimes, Vance Joy, Sheridan Tongue, Rae Morris, etc.

coral