Escrocul italian care opera in mai multe spitale din Capitala a fost prins la granita cu Romania. Matteo Politi, alias Matthew Mode, incerca sa iasa din Romania cu un tren, prin vama Curtici, cu destinatia Budapesta.

Potrivit unor surse judiciare, el a fost preluat cu un mandat de aducere si urmeaza a fi dus la audieri in Bucuresti.

El a intervenit marti seara in emisiunea lui Dan Capatos, spunand ca ar prefera sa nu mai fie numit un fals medic, si  ca nu fuge – dar nu vrea sa spuna unde e – si ca are tot dreptul de a profesa in Romania pentru ca i-au fost recunoscute si echivalate diplomele. Pentru asta a apelat la servicile unuei avocate, pe care a numit-o „Laura”.

„Nu fug, dar prefer sa nu va spun unde sunt. Nu sunt un fals medic, nu-mi place sa ma numiti asa”, a spusMatteo Politi, alias doctorul Matthew Mode, la emisiunea Xtra Night Show de la Antena 1.

Libertatea a dezvaluit ca, de un an de zile, un fals medic de chirurgie plastica lucreaza la patru clinici din Bucuresti. Ministerul Sanatatii i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns sa opereze de zeci de ori in Romania, chiar si la spitalul privat Monza, desi nu are studii de medicina! A fost depistat de asistente ca nu stia sa-si puna manusile!

In martie 2018, Matthew Mode incepe sa opereze in Bucuresti, in nu mai putin de patru clinici: Euromedical, Prestige, MH Medical Group si Monza. Cartea sa de vizita este impresionanta. A studiat in SUA si a lucrat in Marea Britanie, Spania, Italia si, acum, in Romania, arata CV-ul sau.

Matthew Mode a studiat la UPMC Presbyterian Shadyside Hospital si la The Johns Hopkins University School of Medicine, facultate care de 125 de ani fixeaza standardul in invatamantul academic medical al lumii.

Toate acestea sunt insa simple inventii, pentru ca asa zisul medic italian nu este decat un parcagiu cu opt clase, condamnat deja in Italia pentru substituirea identitatii unui medic cardiolog italian, arata o investigatie exclusiva Libertatea.

coral