Ea este femeia din spatele lui Mihai Nesu. Il sustine neconditionat! Dupa mult chin si suferinta, in viata lui Mihai Nesu au aparut pe rand si raze de soare. Fostul fotbalist a gasit o feemeie careia nu ii pasa ca este in scaun cu rotile. Maria, caci despre ea este vorba, este mereu alaturi de el.

Cine este femeia din spatele lui Mihai Nesu

Maria Bacaran este originara din Bravov si locuieste in Oradea. Este director executiv al Mihai Nesu Foundation. Este dedicata jobului pe care il are si pare ca tine foarte mult la presedintele fondator, Mihai Nesu.

Prezenti la un eveniment important, Mihita Nesu a fost insotit de Maria. Aceasta nu s-a dezlipit o clipa de langa el. I-a tinut microfonul cand a vorbit, l-a insotit la masa si a fost mereu extrem de grijulie cu fostul fotbalist. Maria ii este alaturi lui Mihai Nesu de ani de zile si il sprijina neconditionat.

A fost parasit in cea mai grea perioada a vietii sale

Dupa un mariaj de 11 ani, in 2012 foasta sa sotie, Maria, a luat decizia sa-l paraseasca. Ba chiar mai mult, la divort, femeia a cerut si o mare parte din averea fostului fotbalist. Toate acestea intamplandu-se in urma unui accident care avea sa-i schimbe viata radical lui Mihai Nesu. In timpul unui antrenament, fostul fotbalist s-a accidentat. Atunci, a suferit o fractura la coloana, in urma caruia a ramas paralizat.

Chiar daca medicii nu i-au dat sanse de a se recupera, ca un luptator nu si-a pierdut speranta si a mers cu fruntea sus mai departe. A infintat o fundatie care-i poarta numele si ale caror actiuni caritabile sunt organizate de Maria Bacaran, directoarea executiva a organizatiei.

 Ce face fosta sotie la 6 ani de la divort

In urma divortului, Maria a revenit la numele sau de fata, Gherman, si a intrat in lumea afacerilor. Aceasta deseneaza modele de pantofi, pe care mai apoi le vinde la fabrici din Oradea.

coral