Andreea Violeta Marin s-a nascut pe 22 decembrie 1974 la Roman. Este o prezentatoare de televiziune din Romania, moderatoare a emisiunii ”Surprize, surprize” difuzata de canalul TVR 1 din 1999 pana in 2007 (8 sezoane) si fost jurat in emisiunea „Uite cine danseaza!” difuzata de postul de televiziune Pro TV.

Cum arata fiica Andreei Marian si a lui Stefan Banica la aproape 12 ani

A urmat cursurile Facultatii de Informatica de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Este fiica lui Dan si a Violetei Marin. Are o sora, Cristina, si un frate vitreg, Ionut, ambii mai mici decat ea. In 1984, la varsta de noua ani, Andreea si-a pierdut mama intr-un accident rutier.

In 1995, pe cand avea 21 de ani, s-a casatorit cu Cristian Gheorghita, care in prezent este director de marketing la Prima TV. Cei doi au divortat in anul 2000. In ianuarie 2006 Andreea s-a recasatorit, cu Stefan Banica Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a nascut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. Dupa 7 ani de casnicie, cuplul si-a anuntat divortul pe reteaua de socializare Facebook. Pe 22 decembrie 2013, in ziua in care a implinit 39 de ani, Andreea s-a casatorit civil cu Tuncay Öztürk, un medic turc, fizioterapeut si osteopat, care este si preparator fizic al lotului national de gimnastica feminina al Romaniei.

In prezent vedeta se afla intr-o relatie cu Adrian Brancoveanu

Andreea Marin si Adrian Brancoveanu, impreuna cu fiica vedetei, traiesc deja ca o familie si frumoasa prezentatoare a vorbit despre relatia pe care Violeta o are cu barbatul care a cucerit-o in urma cu mai bine de trei ani.

„Violeta este deja mare si ma ajuta, merge in culise. Ii dau sfaturi in fiecare zi, dar si ea imi da mie. Ne-am pierdut aripile ca adulti si am ridicat ziduri in jurul nostru, iar copiii vad cerul dincolo de acoperis. Parintii mei erau foarte deschisi la mine. O voi sustine pe fiica mea sa faca fix ce isi doreste”, a spus Andreea Marin.
In iulie, Andreea Marin si Violeta, fiica ei, pictorial in Viva!

Andreea Marin si fiica ei au petrecut o dupa amiza impreuna in culisele Viva pentru o sedinta foto. Intalnirea dintre ele a fost cat se poate de fireasca, copila reusind sa impresioneze prin dezinvoltura de care a dat dovada si de asemanarea cu mama ei. Andreea Marin a spus intr-un interviu acordat revistei Viva, ce a insemnat aceasta experienta pentru fiica ei, fiind a doua experienta de acest gen, prima fiind cand era mica:

”Asa e, era atat de micuta cand am facut sedinta foto anterioara, si acum e domnisoara… Nici nu-mi vine sa cred ca au trecut anii. Are 11 ani acum si e o nastrusnica sensibila, dar si energica, isteata foc, cu o imaginatie debordanta, matura si copil in acelasi timp, descopera lumea si se descopera pe sine acum, iar eu sunt zi de zi emotionata sa o vad evoluand si caut sa nu ii arat uimirile mele, de parca m-ar vulnerabiliza in fata ei… Stii, in ochii copiilor nostri, suntem parintii ce le stiu pe toate, iar eu stiu ca nu sunt asa, ca nu am solutii la toate si nici raspunsuri la orice intrebare.”

coral