Diana, fiica lui Adrian Enache, a incins atmosfera pe retelele de socializare, acolo unde a postat o fotografie in care apare in costum de baie, aratandu-si formele in toata splendoarea.

Fiica solistului Adrian Enache este o tanara foarte frumoasa, care are cu ce se lauda din punct de vedere fizic. Aflata in vacanta, Diana Enache si-a innebunit fanii din mediul online cu doua fotografii in care apare in costum de baie.

Imbracata intr-un costum de baie rosu ca focul, dintr-o singura piesa, Diana Enache arata demential. Ea s-a lasat fotografiata pe terasa unei cladiri. fata lui Adrian Enache are cu ce se lauda din punct de vedere fizic, avand un trup cu forme foarte bine conturate, care atrag imediat atentia.

Fiica lui Adrian Enache  a trecut printr-o mare drama in 2014, dupa ce portarul libanez a injunghiat-o si a incercat sa o violeze. Fata a fost atacata in scara blocului in care locuia. Ali Kanaan, libanezul care a atacat-o pe Diana Enache, a fost condamnat in la inchisoare.  In luna septembrie a acestui an, Diana Enache a aflat ca acesta a fost eliberat din inchisoare.

coral