Cornel Gales va fi inmormantat astazi, langa sotia lui, artista Ileana Ciuculete, care a murit in urma cu doi ani.

Prietenii si rudele au sosit la priveghi inca de la primele ore ale diminetii, iar printre cei prezenti a fost si fiica acestuia, pe care a parasit-o in urma cu 27 de ani.

Potrivit CIAO.RO, fiica biologica a regretatului Cornel Gales a spus ca a simtit sa vina si nu ca ar fi cedat la insistentele altora. Potrivit apropiatilor lui Cornel Gales, Claudia a cerut ca sicriul in care tatal ei se afla sa fie deschis. Cat timp a stat la priveghi, tanara nu si-a putut stapani lacrimile si a marturisit ca si-a iertat parintele pentru greselile facute., scrie Cancan.

Conform sursei citate, Claudia nu va sta la inmormantarea tataului, meseria de stewardesa solicitind-o fix in aceasta zi.

Fratele lui Cornel Gales nu va fi prezent la inmormantare

Potrivit Romania tv, Marian Gales refuza sa mearga la inmormantarea fratelui sau.  Marian Gales are o relatie de multi ani cu prezentatoarea Ioana Maria Moldovan. Cei doi au impreuna un baietel. Cornel Gales a murit in Spania, intr-un tragic accident, iar de inmormantara acestuia s-a ocupat fosta lui iubita, Viviana.

coral